Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Coneixes tots els mòduls bàsics de SAP Business One? Saps quines són les seves funcionalitats? I els seus beneficis?

En aquest post t’explicarem tota la informació que has de conèixer sobre un dels mòduls clau de SAP Business One, concretament del mòdul de Producció.  Aquest, serveix per a planificar i controlar els processos de manufactura de l’empresa, ajustant els temps d’entrega als acordats amb els clients, per a aconseguir una producció eficaç i eficient.

Amb el mòdul de Producció de SAP Business One implantat al teu negoci podràs:
 

  • Crear llistes de materials: on es poden especificar les quantitats de components que forma un producte. Amb la funció de definir llista de materials es pot crear una llista de materials de múltiples nivells. Aquesta llista té una disposició jeràrquica dels components.                                                                                         
  • Crear ordres de fabricació: és un conjunt d’instruccions per a muntar un article de producció. Monitoritza totes les transaccions de materials i els costos que intervenen en el procés de producció, així com els costos addicionals com, per exemple, les despeses generals de mà d’obra. A SAP Business One hi ha tres tipus d’ordres de fabricació: estàndard (producció normal amb components des de la llista de materials), especial (per a articles o activitats de l’àrea de fabricació que no es basen en la llista de materials) i desmuntatge (per a donar informació sobre el desmuntatge d’un article amb una llista de materials de producció).                                                                                                                                                                                                                                                   
  • Utilitzar l’assistent de confirmació d’aprovisionament: et permet crear, pas a pas, una ordre de fabricació segons una comanda de client. Aquest assistent es pot executar manualment o activant la casella “Document d’aprovisionament” que s’encarrega de llançar automàticament l’assistent estàndard del sistema.
  • Crear rebuts de producció: amb la informació de la matèria prima i producte final.                                                                                                                                  
  • Veure la emissió per a producció: es crea de forma automàtica quan es fa el rebut de producció.                                                                                                         
  • Actualitzar preus d’articles superiors de forma global: per a gestionar-ho de forma ràpida i àgil.                                                                                                         
  • Administrar l’inventari amb el MRP: el MRP de SAP Business One és una eina que permet l’administració de l’inventari de manera eficient. El MRP sempre té en comptes les ordres de compra, venda i producció, enviaments d’estoc i altres acords marc.
Cadena de producción empresa

 

Un producte finalitzat pot ser el resultat d’un procés de producció complet o bé d’una col·lecció que es ven com a unitat però no són el resultat d'un procés de fabricació o de muntatge.

Des del mòdul de Producció de SAP Business One també es poden exportar informes de la llista de materials creada i de les partides obertes amb documents de compres i vendes pendents (fins i tot factures de reserva de proveïdors i clients).

 

Altres mòduls clau de SAP Business One

Des d’ACTIUM Digital creiem que SAP Business One té una potència i és un ERP líder i perfecte per a pimes perquè tots els seus mòduls permeten la interoperabilitat entre els diferents departaments de l’empresa per a una major i millor gestió.

Alguns dels mòduls que et convidem a conèixer en major profunditat són:

 

Si desitges més informació sobre el mòdul de Producció de SAP Business One o de la implantació d’aquest ERP pel teu negoci, contacta amb nosaltres i un dels nostres consultors especialistes es posarà en contacte per a resoldre tots els teus dubtes i acompanyar-te en el procés de transformació digital de la teva empresa.

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada