Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Descarregar catàleg - Business Intelligence:

Escriu les teves dades de contacte i t'enviarem per email el catàleg en PDF

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Una DEMO sense compromís de Business Intelligence:

Deixa'ns les teves dades de contacte i un dels nostres consultors especialistes es posarà en contacte amb tu per a posar data per a la DEMO.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Per què un Business Intelligence?

Desbloqueja el potencial ocult de les teves dades amb Business Intelligence

Sigues un negoci digital que entén el valor de les dades

Endinsa’t en l’era digital a l’administrar i analitzar les teves dades, l’actiu més valuós del teu negoci, des de qualsevol angle.

Analitza totes les dades en una mateixa plataforma BI

Combina fàcilment totes les fonts de dades, fins i tot fonts de dades de plataformes externes, en una única visualització.

Explora el teu negoci de forma simple, ràpida i àgil

La potència tecnologia combinada amb la facilitat d’ús et permetrà liderar i explorar personalment l’analítica empresarial.

Qlik Sense una solución de Business Intelligence

Vols saber com maximitzar els beneficis del Business Intelligence al teu negoci?

Sabem que sembla complicat. Deixa que el nostre equip especialista en analítica et mostri com aprofitar al màxim la plataforma BI a la teva empresa.

Tecnologia Business Intelligence

Seleccionem l'eina de BI que millor s'ajusti a les vostres necessitats

Gaudeix d’una experiència analítica avançada i amb possibilitats il·limitades.

Qlik Sense et permet una exploració dinàmica de totes les dades de la teva empresa de forma simple, intuïtiva, mostrant-te-les visualment i de forma immediata. Una gran flexibilitat per a crear qualsevol informe que puguis imaginar.

  • Analitza de forma interactiva, sense límits.
  • Panells i visualitzacions atractives.
  • Unifica totes les dades en un mateix panell.
  • Creua qualsevol dada de forma simple.
  • Des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Aconsegueix extreure conclusions més intel·ligents de forma conjunta

Qlik Sense et facilitarà que puguis treballar de forma col·laborativa perquè puguis multiplicar la potència de la seva analítica i els resultats del teu equip.

  • Centralitza i unifica l’analítica del teu equip.
  • Treballa amb models i visualitzacions compartides.
  • Exporta en formats d’arxiu els teus informes.
  • Apropa el Business Intelligence a tota l’empresa.
  • Col·labora per a millorar conclusions.

Metodologia

Un camí cap a l'èxit

CONCEPCIÓ

Durant la fase de concepció, ens submergim en una exhaustiva diagnosi de requeriments per comprendre a fons les teves necessitats i expectatives. Aquest procés ens permet definir una proposta detallada que inclou pressupost, calendari, fites i abast del projecte.

Així, establim una base sòlida per dur a terme una planificació precisa i garantir lèxit en lexecució de cada etapa del projecte.

ELABORACIÓ

Dins la fase d'elaboració, implementem la solució estàndard assegurant una instal·lació sense contratemps. Proporcionem formació completa per garantir una transició sense problemes. Durant aquesta etapa, ens enfoquem en el disseny personalitzat de la solució per adaptar-la a les necessitats específiques. Com a part del nostre compromís, lliurem documentació detallada que inclou material de formació, manuals i anàlisis tècniques per donar suport a l'ús efectiu de la solució per part del teu equip.

CONSTRUCCIÓ

Dins la fase de construcció, ens dediquem al desenvolupament meticulós de solucions personalitzades i duem a terme proves exhaustives per garantir el seu funcionament òptim.

A més, proporcionem formació específica per implementar aquestes millores, assegurant que el teu equip estigui plenament capacitat per aprofitar al màxim les noves funcionalitats.

TRANSICIÓ

A la fase de transició, ens assegurem que el projecte s'iniciï de manera efectiva, gestionant el procés d'arrencada amb atenció meticulosa.

A més, proporcionem un suport continu i personalitzat per garantir una transició sense problemes i maximitzar el rendiment de la solució implementada. Estem compromesos a estar al teu costat a cada pas del camí, brindant-te la tranquil·litat i confiança que necessites per assolir l'èxit.