Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

 

SAP Business One és l’ERP que et permetrà controlar la gestió de tots els departaments de la teva empresa des d’un únic nucli per a poder disposar d’informació real de forma immediata.

I un dels mòduls que formen part essencial de SAP Business One és el mòdul de vendes, el qual, és capaç de dotar-te d’eines per a tancar vendes de forma més àgil i ràpida.

El mòdul de vendes de SAP Business One permet administrar els processos comercials des de que es cotitza fins que es factura a un client, identificar els nivells d’inventari abans de comprometre les dades d’entrega als clients i suggereix als clients els articles que millor s’adaptin a les seves necessitats quan es disposi del sol·licitat en concret dins de l’inventari. A més, també permet controlar bestretes, entregues parcials, descomptes i marges, així com establir polítiques de preu per llistes de preus, clients, temporada o volum.

Si desitges realitzar totes aquestes gestions i consultar informació de clients, inventaris, comandes i atorgar autoritzacions des del teu dispositiu mòbil així com obtenir estadístiques de venda per qualsevol filtre (client, producte, venedor, línia de producte...) o facturar electrònicament en esquema CFD o CFDI, no ho dubtis, opta pel mòdul de vendes de SAP Business One.  

 

Quines són les funcions especials que es poden realitzar amb el mòdul de vendes?

A continuació t’enumerem les funcions més rellevants d’aquest mòdul de vendes de SAP Business One.

  • Transaccions periòdiques: defineix documents com factures o remissions per a executar-se cada un temps específic o en dates concretes.
  • Contractes globals: defineix la forma de venda o entrega de productes a través d’un període de temps determinat.
  • Backorder: determina quines són les comandes que duen retràs.
  • Articles substituts: ajuda a l’usuari a disposar d’opcions sobre els productes, saber si existeixen existències en el moment de la sol·licitud i ofereix altres opcions quan no hi ha el producte sol·licitat.
  • Revisió de disponibilitat d’inventari: el sistema avisa a l’usuari quan la partida que captura no es té disponible i l’ajuda a conèixer la data més propera de l’arribada del producte, tant pel mòdul de compres com pel mòdul de producció.
  • Facturació electrònica: es genera un arxiu XML timbrat per un PAC a seleccionar incloent, si és necessari, l’addenda corresponent. El procés complet s’executa des de SAP Business One, fins i tot la cancel·lació del timbre sense necessitat de sortir del sistema i de cancel·lar-la al SAT.
  • Factura client mostrador: dissenyada per a imitar funcions semblants a la d’un punt de venda.
  • Assistent de creació de documents: genera múltiples documents a partir d’altres. És a dir, si disposa de 100 comandes d’una data en concret, l’ERP pot convertir-los automàticament en remissió o factura sense necessitat de realitzar el procés de manera individual. Els documents que es poden crear amb aquesta funcionalitat del mòdul de vendes de SAP Business One són el de cotització, el de comanda, el de Picking i embalatge, el de remissió, la factura, la nota de dèbit, la nota de crèdit i la bestreta.
  • Informe i vendes: inclou múltiples informes amb diferents filtres i vistes.

 

SAP Business One està pensat i dissenyat per a facilitar el dia a dia dels treballadors de petites i mitjanes empreses, Per això, és un sistema de gestió integral dels aspectes més rellevants d’un negoci.

Si desitges més informació sobre aquest mòdul o qualsevol altre de SAP Business One, t’animem a que contactis amb un dels nostres consultors especialistes en SAP Business One en aquest enllaç.

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada