Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Descarregar catàleg - Intranet corporativa:

Escriu les teves dades de contacte i t'enviarem per email el catàleg en PDF

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Una DEMO sense compromís de Intranet corporativa:

Deixa'ns les teves dades de contacte i un dels nostres consultors especialistes es posarà en contacte amb tu per a posar data per a la DEMO.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Per què una Intranet Corporativa?

Acompanya el creixement de la teva empresa amb una Intranet Corporativa que pensa en el teu equip

Fomenta la col·laboració entre els equips i treballadors de la teva empresa

Ofereix als teus treballadors un espai pensat perquè puguin accedir als recursos de l’empresa amb major facilitat i puguin col·laborar entre totes les àrees i equips.

Agilitza la comunicació i tota la documentació corporativa

Unifica la comunicació interna de la teva empresa en una mateixa plataforma i emmagatzema la documentació corporativa i d’interès general.

Potencia la productivitat dels teus treballadors simplificant processos

Agilitza les tasques diàries dels teus treballadors que no tenen un cost a simple vista però suposen un gran volum al final de l’any.

Plataforma Intranet Corporativa

Vols saber com potenciar els beneficis d’una Intranet Corporativa a la teva empresa?

Sabem que sembla complexe. Deixa que el nostre equip especialista et mostri com aprofitar al màxim una Intranet Corporativa per a la teva empresa.

Funcionalitats i característiques

Els aspectes clau per a la Intranet Corporativa de la teva empresa

Intranet corporativa a medida

Incorpora elements destacats personalitzats a cada usuari

Gestiona el acceso a la documentación en la intranet

Gestiona i facilita l’accès als documents de tota la teva empresa

Crea y comparte calendarios en la intranet corporativa

Crea i comparteix calendaris laborals i de cada equip

Directorio de empleados en tu intranet

Disposar d’un directori de treballadors amb integració LDAP

Crea enlaces rápidos en tu intranet

Enllaços d’accés ràpid a llocs d’interès

Integra tu intranet con otras plataformas

Possibilitat d’integracions amb altres plataformes

Metodologia

Un camí cap a l'èxit

CONCEPCIÓ

Durant la fase de concepció, ens submergim en una exhaustiva diagnosi de requeriments per comprendre a fons les teves necessitats i expectatives. Aquest procés ens permet definir una proposta detallada que inclou pressupost, calendari, fites i abast del projecte.

Així, establim una base sòlida per dur a terme una planificació precisa i garantir lèxit en lexecució de cada etapa del projecte.

ELABORACIÓ

Dins la fase d'elaboració, implementem la solució estàndard assegurant una instal·lació sense contratemps. Proporcionem formació completa per garantir una transició sense problemes. Durant aquesta etapa, ens enfoquem en el disseny personalitzat de la solució per adaptar-la a les necessitats específiques. Com a part del nostre compromís, lliurem documentació detallada que inclou material de formació, manuals i anàlisis tècniques per donar suport a l'ús efectiu de la solució per part del teu equip.

CONSTRUCCIÓ

Dins la fase de construcció, ens dediquem al desenvolupament meticulós de solucions personalitzades i duem a terme proves exhaustives per garantir el seu funcionament òptim.

A més, proporcionem formació específica per implementar aquestes millores, assegurant que el teu equip estigui plenament capacitat per aprofitar al màxim les noves funcionalitats.

TRANSICIÓ

A la fase de transició, ens assegurem que el projecte s'iniciï de manera efectiva, gestionant el procés d'arrencada amb atenció meticulosa.

A més, proporcionem un suport continu i personalitzat per garantir una transició sense problemes i maximitzar el rendiment de la solució implementada. Estem compromesos a estar al teu costat a cada pas del camí, brindant-te la tranquil·litat i confiança que necessites per assolir l'èxit.