Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

El control d’estocs o inventari és clau per a una bona logística empresarial. Per això, la gestió d’inventari mereix un control exhaustiu que permeti identificar i comptabilitzar els productes emmagatzemats, detectar possibles pèrdues per a assignar-los-hi un valor a les existències i així poder calcular el compte de resultats.

Estalvia temps de recompte i mantinguis el teu estoc permanentment actualitzat gràcies al mòdul de gestió d’inventaris de SAP Business One. Vols conèixer els seus principals beneficis?

  • Estoc actualitzat en qualsevol moment.
  • Previsió de trencaments d’estoc.
  • Estalvi de temps evitant els recomptes manuals i tediosos.
  • Correcta valoració de l’inventari.
  • Reducció d’errors humans, minvaments o desaprofitaments.
  • Realització de recomptes de forma recurrent i amb major freqüència.

 

Redueix costos als teus magatzems amb SAP Business One

Administra nivells d’inventari, articles, llistes de preus, control d’entrades i sortides, acords especials de preus, punts de re-ordre, transferències entre magatzems, estoc màxim i mínim, transaccions d’inventari, articles substituts i gestió de lots.

Defineix articles de producció (fabricació), adquisició (compra) o no inventariats, tals com mà d'obra o viatges. Mantingues la informació per defecte per a cada article, incloent proveïdor de compra, unitat de mesura de compra, unitat de mesura de venda i estatus tributari.

A més, podràs mantenir els articles inventariats en múltiples magatzems, amb diferents costos associats, depenent de la locació.

SAP Business One ofereix una funcionalitat de millors pràctiques per a suportar les teves compres, integrant tot el procés de compra des de la creació de l’ordre passant per la recepció de les mercaderies fins al pagament de la factura. Suporta totalment processos especials tals com devolucions i càrrecs especials. Les ordres de compra es creen en poques etapes fàcils, i integren totalment informació mestre del distribuïdor i de l’article. Les ordres de compra a SAP Business One suporten múltiples divises i categories d’articles, tals com matèries primes, mercaderies per a compra/venda i serveis.

Podràs establir llistes de preus per a diferents categories de distribuïdor i article, com a preus per a distribuïdor i minoristes, i implementar diferents models de descompte, com descomptes especials i per volum per a obtenir una gestió dels inventaris amb SAP Business One detallada. Quan s’introdueix un article d’una ordre de compra, es seleccionen automàticament les llistes de preus i s’apliquen els descomptes.

 

Funcionalitats del mòdul d’inventari de SAP Business One

Aquest mòdul d’inventari de SAP Business One disposa de funcionalitats multi plataforma que estan pensades i dissenyades per a facilitar la gestió de tasques operatives, el control d’entrades i sortides de mercaderia i realitzar un millor seguiment de traçabilitat.

  • Lectura de codis de barra/QR. Defineix els codis de barra pels articles, per a cada unitat de mesura específica d’un article.
  • Gestió de lots i/o números de sèrie. Realitza un seguiment des de la compra fins a la venda dels nostres articles; és a dir, un control integral de tot el procés, assignant característiques des d’aquesta secció. La gestió d’articles per números de series també permetrà posteriorment la creació de models de contractes, bé siguin de servei o de garantia als nostres clients.
  • Múltiples unitats de mesura. Defineix diferents grups d’unitats de mesura i assigna-les a cada un dels articles. Serveix bàsicament per a facilitar la gestió de compres i vendes de productes en diferents quantitats.
  • Ubicacions dins d’un magatzem i ubicacions avançades. Defineix les ubicacions dins d’un magatzem; des d’unitats receptores (on es pot inspeccionar la mercaderia) fins a unitats d’emmagatzematge (on efectivament s’emmagatzema la mercaderia). D’aquesta forma es podran millorar els processos d’entrades i sortides de mercaderies, coneixent amb antelació on s’ubiquen tots els productes pels diversos processos de l’empresa.
  • Llistes de preus. Crea llistes de preus i associa-les a clients de forma independent. També és possible definir diferents descomptes amb relació a la quantitat, productes específics, o fins i tot per a determinats clients.
  • Entrades, sortides i trasllats de mercaderies. Facilita la realització d’ajustos a l’inventari, de forma positiva o negativa. També serveix per a realitzar moviment de mercaderies entre els diferents magatzems que es poden tenir dins de l’empresa, o fins i tot als nostres clients.
  • Aplicació mòbil nativa a Android.

 

SAP Business One està pensat i dissenyat per a facilitar el dia a dia dels treballadors de petites i mitjanes empreses, Per això, és un sistema de gestió integral dels aspectes més rellevants d’un negoci.

Si desitges més informació sobre aquest mòdul o qualsevol altre de SAP Business One, t’animem a que contactis amb un dels nostres consultors especialistes en SAP Business One en aquest enllaç.

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada