Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a digital@actiumdigital.es si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

TMI és una empresa que es dedica a la fabricació de maquinària d’ensacat, paletitzat y enfardat. Fundada el 1973, a Lleida, TMI ha crescut exponencialment fins a internacionalitzar-se i crear una segona seu a Mèxic i tenir filials a 25 països del món.

Dades de l'empresa

Ubicació: Lleida
Any de creació: 1973
Nombre de treballadors: més de 110


Solució proposada

ACTIUM Digital ens ha ajudat a plasmar el nou canvi d’imatge de TMI a través d’una nova web. Ens hem sentit molt acompanyats durant tot el procés gràcies al gran equip de professionals que hi ha radera.

Maria Cabrerizo, TMI

Redisseny i millora de l'experiència d'usuari

Necessitats

Quan des de TMI van contactar amb el nostre equip, desitjaven una nova pàgina web corporativa amb un disseny modern, actual i innovador. Per a TMI era important que el CMS de la web permetés autonomia de gestió i que fos escalable. I per suposat, desitjaven millorar l’experiència d’usuari i usabilitat de la pàgina web per a fer-la més participativa.

Per a aquest projecte web es presentaven 2 reptes...

Repte

Per una banda, aconseguir una imatge fresca a tota la web però que permetés una bona experiència d’usuari i navegació per a oferir un millor servei als clients. I per altra banda, treballar el SEO per a millorar la visibilitat i el posicionament de la marca en els principals motors de cerca.

Solució

El projecte de TMI va constar de quatre fases:

En la primera, de consultoria inicial, es va realitzar un briefing, i a continuació es va fer l’arquitectura de la informació i wireframes i el disseny gràfic de tota la web.

En la segona del projecte, la del desenvolupament, es va treballar en el disseny web responsive innovador i adaptatiu a dispositius mòbils i tauletes, es va implantar el CMS o gestor de continguts Drupal 8 (el qual permet la total autogestió per part de TMI) i es va traduir el contingut als 4 idiomes requerits. I en cada una de les seccions de la web es van afegir les necessitats i particularitats escollides per TMI.

Durant la tercera fase, es van fer les validacions requerides, control d’errors, alta i configuració de Google Analytics. I es van realitzar unes formacions als treballadors de TMI perquè poguessin gestionar-ho tot de forma autònoma.

I per últim, es va optimitzar el SEO amb la configuració de l’arxiu robots.txt, l’optimització de les imatges i els seus atributs “Alt”, les meta etiquetes, la configuració del panell de control, la instal•lació del SiteMap XML, les etiquetes URLS Canonical per a evitar contingut duplicat, l’activació de Google Analytics, la configuració de Google Web Master Tools, l’optimització a través de Google Page Speed i es va revisar el codi i estructura de programació òptima.

Resultat final

Ara, TMI, disposa d’una pàgina web potent i funcional, amb una imatge renovada. Una pàgina web pensada i dissenyada per a facilitar la navegació als usuaris des de qualsevol dispositiu. L’has visitat ja?

Comencem avui mateix?
No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem un projecte web d'èxit!
CONTACTA AMB NOSALTRES
Actualitat relacionada
Alguns projectes dels que ens sentim especialment orgullosos