Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Neuraxpharm és un grup europeu especialista en el tractament de transtorns del SNC (Sistema Nervioso Central ). Disposa de seus a 12 països d'Europa i es dedica a la investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització de medicaments i principis actius farmacèutics.

Neuraxpharm és líder en SNC a Europa i els seus productes estan presents en més de 50 països en el món. És una empresa impulsada per la innovació i la investigació. Tots els productes s'originen en els desenvolupaments dels estudis més recents i en una col·laboració constant amb la classe d'Especialistes Mèdics i les Institucions Científiques.

Dades de l'empresa

Ubicació: Alemanya, Àustria, Espanya, Itàlia, França, Regne Unit, Suïssa, Polònia, Portugal, República Txeca, Eslovaquia i Hongria
Any de creació: 1970
Nombre de treballadors: + 750

Solució proposada

"Hem trobat el partner ideal per a posar en marxa el nostre complex projecte de plataforma web per a Neuraxpharm i desenvolupar-lo en diversos països europeus, en l'idioma local i amb requeriments propis per país. L'equip comercial i de desenvolupament han buscat la millor solució a les nostres necessitats en tot moment, amb energia i predisposició."

Judit Pont, PR & Corporate Communications Specialist de Neuraxpharm

Necessitats

El grup europeu líder en el tractament de transtorns del sistema nerviós central, Neuraxpharm, ens va encarregar la renovació de totes les pàgines web que conformen el seu grup empresarial, ja que la seva imatge digital havia quedat una mica antiquada i volien donar un impuls a nivell de branding a la seva marca. 

I també volien reestructurar l'arbre de continguts per millorar l'usabilitat i la navegació web, aconseguint d'aquesta manera fidelitzar als seus clients i facilitar-los que la seva experiència digital fos el més satisfactòria possible.  

La nostra opinió

Reto

“Realitzar la pàgina web de Neuraxpharm per a tants països ha estat tot un gran repte a nivell de disseny, estructura de contingut i tecnologia. Hem volgut mostrar una pàgina web adaptada als patrons de navegació i comportament de tots els països i cultures del món i que reflexa l'estil i imatge corporativa de l'empresa”

 

José Luis Garcia, Director de Projectes Digitals, ACTIUM Digital

Solució

S'ha aconseguit crear totes les pàgines web del grup amb el CMS Drupal, pels diferents països, amb una imatgen potent, moderna i en una web mobile first i intuïtiva pels usuaris. Totes les pàgines web són gestionables per Neuraxpharm, de manera que poden actualizar-les de manera immediata.

Resultat final

Per a dur a terme aquest projecte multisite, s’ha realitzat un exhaustiu treball de consultoria i estudi de les necessitats de totes les empreses del grup, repartides en més de 10 països d’Europa. A partir d’aquest punt, s’ha creat un Core amb l’objectiu de poder-lo replicar de forma àgil en cada web individual.

A més a més, s’ha treballat detalladament el SEO en tots els idiomes per a posicionar-se en cada país de la manera més adequada.

Comencem avui mateix?

No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem un projecte de disseny i desenvolupament Web d'èxit!