Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a digital@actiumdigital.es si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Cupasa, coneguda també com Cucurull Pascual SA, és una de les empreses agrícoles més punteres de Lleida. A Cupasa disposen de la maquinaria més moderna del mercat en el sector del cultiu de cereals i junt a un equip d'operaris professionals aconsegueixen ser un referent del sector agrícola. A Cupasa es preocupen per la protecció del medi ambient i creen ferventment que s'ha de tractar el sòl com un èsser viu, tenint un equilibri entre tots els èsser que conviuen. Els valors que mouen aquesta empresa catalana són l'esperit innovador, el treball en equip i la qualitat en els seus serveis.

Dades de l'empresa

Ubicació: Lleida
Any de creació: 2002
Nombre de treballadors: 20


Solució proposada

“Amb SAP Business One estem unificant tota la gestió de diferents àrees de negoci en una base de dades única, guanyant en eficàcia i flexibilitat en el servei als nostres clients.”

Jaume Marrades, Director Financer, Cucurull Pascual

Dades en temps real i gestió unificada

Necessitats

Per a poder oferir els seus serveis agrícoles de manera òptima, a Cupasa, necessitaven un ERP que els permetís disposar de les dades del seu negoci en temps real, per a així poder unificar les gestions de tots els departaments de l'empresa i així aconseguir fomentar la comunicació interna entre els diferents departaments. A més a més, també necessitaven un ERP integrable amb altres programes de gestió empresarial i maquinaria i que es pogués adaptar a les necessitats de l'empresa a mesura que aquesta anés creixent. És a dir, necessitaven un ERP flexible, escalable i amb mòduls específics per a un negoci d'agroinsums. Per sort, SAP Business One pot cobrir totes aquestes necessitats.

L'empresa agrària s’enfrontava a tres reptes que eren oportunitats per a créixer i aconseguir arribar a una major quota de mercat.

Repte

Els reptes i objectius que tenia Cupasa eren: l’ampliació de la gestió a diverses àrees de l’empresa; disposar d’estoc continu, gestió de bàscula i comandes de venda; y finalment, comunicar i compartir informació en les diferents àrees de negoci.  

Solució

Quan Cupasa va acudir a ACTIUM Digital, sabent que som Partners de SAP i que hem treballat amb grans empreses i en milers de projectes de transformació digital empresarial, es van deixar aconsellar pels nostres consultors especialistes i aquests els hi van donar la millor solució. En el seu cas, vam decidir que la millor tecnologia per a les seves necessitats era SAP Business One, l’ERP líder per a pimes a nivell mundial. A ACTIUM Digital disposem d’un Add-On de SAP Business One especialitzat per a empreses d’agroinsums que permet la gestió integrada de comptabilitat i finances, logística i CRM; el control integrat del procés de producció; els càlculs de blending optimitzant costos; la generació automàtica de la documentació; la gestió d’ADR; el control SANDACH; la traçabilitat i el control de qualitat; la integració amb bàscula i la integració amb autòmates de fàbrica.

Resultat final

Actualment Cucurull Pascual SA disposa, gràcies a SAP Business One, de totes les dades de la seva empresa en temps real, els tractoristes reben la seva part de tasques i informen a l'empresa a través de dispositius portàtils i els comercials realitzen pressupostos amb preus en temps real, així com comandes de venda. A més a més, s'ha agilitzat la facturació i millorat el control d'estoc i la traçabilitat dels productes.  

Descarrega el llibre de casos d'èxit de SAP Business One i ACTIUM Digital fent clic aquí!

Comencem avui mateix?
No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem un projecte ERP amb SAP Business One d'èxit!
CONTACTA AMB NOSALTRES
Actualitat relacionada
Alguns projectes dels que ens sentim especialment orgullosos