Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Argal va sorgir al 1914 com a negoci familiar en una petita carnisseria a Pamplona. Durant aquests més de 100 anys, a Argal sempre s’han compromès amb la qualitat, el desenvolupament i la innovació de totes les seves gammes de productes: embotits naturals com el pernil curat i cuit, els ibèrics, el pavó, el salsitxó, el paté i molts altres productes llestos per a menjar que es poden trobar ja en més de 30 països.

Per això, a dia d’avui, Argal és un grup alimentari de referència en el sector de l’alimentació i la tercera companyia en quota de mercat en el sector dels elaborats càrnics. Una empresa que aposta per la transformació digital per a l'evolució del seu negoci i a ACTIUM Digital estem encantats d'acompanyar-los en aquest procés.

 

Dades de l'empresa

Ubicació: Lleida, Badajoz, Teruel y Navarra
Any de creació: 1914
Nombre de treballadors: + 650

Solució proposada

"El cost econòmic d'una eina informàtica ben dissenyada i ben materialitzada és ràpidament compensada amb infinitat d'estalvis de temps que es generen en un equip de treball. Els clients estan més contents perquè tenen la confiança de tenir l'última fitxa en vigor i en temps real, sense necessitat de trucar."

Miguel Aguilera Ayuso, Dpt. Qualitat d'Argal

Necessitats

Argal requerien d’una web app a mida. Per això, van confiar en l’equip d’ACTIUM Digital pel desenvolupament d’una aplicació única i exclusiva que s’adaptés a les seves necessitats.

Concretament, desitjaven disposar d’una àrea privada a la que poder accedir des de diferents perfils (treballadors, comercials o bé, clients) i des d’on tenir accés al llistat de fitxes tècniques de productes, consulta de versions, informes, ...etc.

Repte superat gràcies a la implicació de l'equip d'Argal

Reto

"Gràcies a la implicació d'Argal al projecte, hem estat capaços d'implantar una solució que té per objectiu oferir un millor servei als seus clients."

 

José Luis García, Project Manager d'ACTIUM Digital

Solució

Es va decidir crear una aplicació web PHP amb stack LAMP) que permetés el tractament i l’enviament de fitxers mitjançant FTP a la plataforma del grup IFA. Aquesta aplicació és fàcilment configurable per a permetre treballar amb les diferents companyies del Grup Argal.

Per a minimitzar i centralitzar la gestió de dades, el projecte està integrat amb Microsoft AX, facilitant la gestió dels administradors de la plataforma.

Resultat final

El resultat final ha estat una aplicació desenvolupada totalment a mida que ha aconseguir la millora de la comunicació amb els diferents perfils i que permet informar automàticament de qualsevol actualització del seu ampli catàleg de productes.

Comencem avui mateix?

No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem una aplicació a mida d'èxit!