Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a digital@actiumdigital.es si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Teresa Carles Healthy Food és un conglomerat d’empreses, amb origen en una empresa familiar, dedicat a la innovació en l’àmbit de l’alimentació saludable des de 1979. Amb un equip de més de 140 professionals i un departament dedicat a l’I+D+i, a Teresa Carles Healthy Food aconsegueixen millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’alimentació saludable, el coneixement i la tecnologia.

I ara, han donat un salt en la seva estratègia de transformació digital gràcies a la implantació de SAP Business One.

Dades de l'empresa

Ubicació: Lleida
Any de creació: 1979
Nombre de treballadors: +140


Solució proposada

“Haver estandarditzat els processos amb una solució capaç de créixer amb nosaltres, com SAP Business One, ens ha donat la possibilitat de professionalitzar la nostra empresa i continuar en aquest camí.”

Responsable Informàtica, Teresa Carles Healthy Food

PROFESSIONALITZACIÓ DELS SISTEMES IT

Necessitats

El creixement de l’activitat de Teresa Carles Healthy Food va arribar a un punt en que les operatives ja no eren escalables i era necessària una solució capaç d’estructurar processos i generar un model de negoci que creixés amb l’activitat.

Per aquest motiu, van decidir implantar un ERP com SAP Business One que els permetés el creixement del seu negoci.

L’empresa de restauració i alimentació s’enfrontava a dos grans reptes:

Repte

Aconseguir una plataforma capaç de créixer amb la seva activitat en expansió i integrar les vendes en una mateixa eina per a facilitar la visió global del negoci i, conseqüentment, la presa de decisions empresarials.

Solució

Perquè a Teresa Carles Healthy Food van decidir apostar per ACTIUM Digital?

Fàcil, perquè com a partners de SAP som experts en SAP Business One, l’ERP líder per a pimes i, a més a més, som especialistes en la transformació digital de les empreses, cosa que ens permet actuar com a partners estratègics i tecnològics de l’empresa.

SAP Business One és, sens dubte, una solució reconeguda en el mercat que compleix amb els requeriments de l’organització.

 

Produmex Scan de Boyum per a una traçabilitat total

Es va integrar l'addon de Produmex Scan per a realitzar totes les transacciones d'inventari i logistica amb lectors, assegurant la traçabilitat total des de la recepció a la sortida del producte i per a realitzar totes les operacions d'inventaris amb lectors de codi de barres.

Resultat final

Gràcies a la implantació de SAP Business One a Teresa Carles Healthy Food han aconseguit: estandarditzar els processos facilitant l’escalabilitat del sistema; que els processos de manufacturing treballin amb SAP Business One, que integra eficaçment els programes amb que operaven els restaurants, facilitant el bolcat i control de la informació; disposar d’un anàlisis de la informació completa per a treure conclusions i recolzar les decisions de negoci; i tenir una traçabilitat completa, especialment important en la restauració per a ser capaços de detectar qualsevol incidència i així poder resoldre-la de manera immediata, gràcies a l'addon de Produmex Scan.

Descarrega el llibre de casos d'èxit de SAP Business One i ACTIUM Digital fent clic aquí!

El nostre Llibre de Cases Study
Descarrega el llibre de casos d'èxit de SAP Business One i ACTIUM Digital
VEURE MÉS CASES STUDIES
Actualitat relacionada
Alguns projectes dels que ens sentim especialment orgullosos