Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Textil Elástico SL (propietari i fabricant de Medilast i Sportlast) és una empresa fundada al 1970, que es dedica a fabricar i comercialitzar productes elàstics ortopèdics d'alta qualitat com mitges i pantis de compressió preventiva, normal i forta, així com productes de traumatologia i ortesis. 

La companyia fabrica sempre assegurant els més alts estàndards de qualitat i excel·lència gràcies al departament d'I+D que contínuament investiga, desenvolupa i testeja productes segons la demanda dels clients. Els productes de Textil Elástico SL no es venen tan sols a Espanya, l'empresa exporta els seus elàstics a altres països com Rússia, Alemanya, França, Portugal, Itàlia i Noruega.  

I amb la implantació de SAP Business One donen un pas més en la transformació digital del seu negoci. 

Dades de l'empresa

Ubicació: Lleida
Any de creació: 1970
Nombre de treballadors: 90

Solució proposada

"Amb SAP Business One contem, no tan sols amb la seva capacitat d'anàlisis que, per a nosaltres, no té precedent, sinó amb el potencial que té pel futur".

Mireia Rubio Martí, CEO, Textil Elástico SL

Avantatge gràcies a l'anàlisis de l'activitat

Necessitats

Anteriorment, a Textil Elástico SL, no disposaven de SAP Business One, sinó d’un software ERP basat en un altre tipus de negoci i per a adaptar-se a la seva empresa tenien que anar fent adaptacions per a complir amb els requisits de fabricació.  

>A més a més, les ordres de fabricació i altres processos es realitzaven de manera manual a l’ordenador i aquest fet podia ocasionar errors humans.

>Necessitaven un ERP que pogués créixer a mesura que creixi l’empresa, que permetés la traçabilitat dels productes (ja que els fabriquen i comercialitzen ells mateixos i s’ha de tenir un control de l’estoc en tot moment) i eliminar els errors per a disposar de dades reals.  

L'empresa tèxtil s'enfrontava a tres reptes que eren oportunitats per a controlar millor els seus productes i el seu negoci.

Reto

Els reptes i objectius que tenia Textil Elástico SL eren: aconseguir la traçabilitat real del seu estoc en un històric de productes i fabricació, disposar de l'estat financer en temps real i poder tenir el control complet de totes les àrees de l'empresa en qualsevol moment.

Solució

Quan des de Textil Elástico van acudir a ACTIUM Digital, ho van fer perquè sabien que som partners certificats de SAP i que contem amb un equip professional que acompanya als clients durant tot el procés d'implantació del software ERP SAP Business One i de transformació digital de les empreses.

 

Els nostres consultors busquen la millor solució per a cada tipus d'empresa i en el cas de Textil Elástico, van veure clarament que un canvi d'ERP facilitaria les seves gestions diàries, estalviant-los temps, augmentant la seva taxa d'efectivitat i eliminant els errors en el sistema.

SAP Business One els permet la fàcil traçabilitat dels lots de productes, la revisió històrica de manera intuïtiva i senzilla de cada producte i la exportació de qualsevol document en Excel per a treballar-lo còmodament.

Resultat final

Actualment Textil Elastico SL disposa, gràcies a SAP Business One, d'un ERP escalable, modular i que s'adapta a totes les necessitats i requeriments de fabricació i comercialització de l'empresa.

Gràcies a SAP Business One ara poden controlar el marge brut de la companyia diàriament, degut a que l'ajust de l'estoc és diari. Al tractar-se d'un ERP integrat, es pot controlar molt bé l'estoc, les nòmines i els clients i proveïdors. 

Pots veure més sobre el cas d'èxit de Textil Elástico fent clic aquí.

Descarrega el llibre de casos d'èxit de SAP Business One i ACTIUM Digital fent clic aquí!

Comencem avui mateix?

No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem un projecte ERP amb SAP Business One d'èxit!