Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a digital@actiumdigital.es si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Distform és una empresa nacional fabricant referent en el sector dels equipaments per a cuines professionals. Es va fundar el 1991 i des d’aquell moment ha estat pionera en el negoci de la preparació estàtica i els autoserveis, amb una àmplia gamma de productes d’alta qualitat tractats de forma respectuosa amb el medi ambient.  

Les seves instal·lacions de més de 12.000 m2 estan equipades amb moderna tecnologia de gestió enfocada en la indústria 4.0.

A Distform inverteixen constantment en I+D i es preocupen per les necessitats dels seus clients, aportant solucions que fomenten la funcionalitat, eficiència, durabilitat i fiabilitat.

Dades de l'empresa

Ubicació: Lleida
Any de creació: 1991
Nombre de treballadors: 95


Solució proposada

" SAP Business One ens proporciona informació ràpida, actualitzada i fiable. Això és essencial per a prendre les decisions adequades."

Jordi Pardell, Director Industrial, Distform SL

Necessitats

Abans de contactar amb ACTIUM Digital, Distform gestionava la seva operativa diària amb diversos programes que, a més a més, no estaven interconnectats. I per tant, l’intercanvi d’informació s’havia de fer de forma manual.  

Requerien d’un software ERP capaç de reunir tota la informació de l’empresa i ser capaç de processar-la en temps real perquè tots els departaments poguessin exercir les seves tasques a la vegada i amb informació verídica.  

I a més a més, necessitaven una eina que els permetés conèixer amb precisió i fiabilitat l’estoc dels seus magatzems.

Distform s'enfrontava a tres reptes...

Repte

Els reptes i objectius que tenia DIstform eren: aconseguir una major fiabilitat de l'inventari, que els comercials tinguessin accés a la informació des dels seus dispositius en temps real i centralitzar la gestió departamental en un únic sistema.

Solució

Quan des de Distform van acudir a ACTIUM Digital, ho van fer perquè buscaven un partner de SAP que oferís acompanyament, assessorament i gran professionalitat en la implantació de SAP Business One, un referent en el mercat amb una trajectòria confiable. A més a més, ja érem el seu partner tecnològic de confiança en el seu camí cap a la transformació digital.

Des d’ACTIUM Digital se’ls va oferir SAP Business One perquè és un software ERP que cobreix les necessitats de la seva empresa i que, al ser escalable  i modular, pot créixer amb l’organització.

Resultat final

Actualment Distform disposa gràcies a SAP Business One, d’un ERP escalable, modular i que s’adapta a totes les necessitats i requeriments de fabricació i comercialització de l’empresa.

Gràcies a SAP Business One ara disposen de tota la informació de la seva empresa de forma centralitzada en una única plataforma que poden consultar en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, ja que la informació està en tot moment actualitzada en temps real.

Descarrega el llibre de casos d'èxit de SAP Business One i ACTIUM Digital fent clic aquí!

Comencem avui mateix?
No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem un projecte ERP amb SAP Business One d'èxit!
CONTACTA AMB NOSALTRES
Actualitat relacionada
Alguns projectes dels que ens sentim especialment orgullosos