Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Solchem Nature es va fundar el 1994, a Barcelona, i s’ha convertit en una empresa proveïdora referent en la venda integral d’ingredients per a diversos sectors: nutricèutic, cosmètic, farmacèutic, alimentació funcional i productes gourmet per a HORECA.

L’activitat de Solchem Nature s’ha estès per tota Europa i disposen d’una xarxa de representades a nivell mundial que els permet oferir als seus clients matèries primes innovadores, de forma immediata. Des del 2020 treballen sota les directrius de la ISO 9001, la qual garanteix un alt nivell de servei, grau de confiança i seguretat als clients de Solchem Nature.

I ara, impulsen la transformació digital del negoci amb SAP Business ONe i a ACTIUM Digital els acompanyem. 

Dades de l'empresa

Ubicació: Barcelona
Any de creació: 1994
Nombre de treballadors: +35

Solució proposada

"Amb SAP Business One hem vist complides totes les nostres expectatives. L’empresa està digitalitzada i el nostre pròxim repte, després d’integrar els processos operatius, comptables i financers, és instal·lar radiofreqüència al nostre magatzem."

José Manuel González, CEO, Solchem Nature

Gestió unificada

Necessitats

Degut al creixement de l’empresa, Solchem Nature necessitava un sistema capaç d’unificar els seus processos i dades. A més a més, veien que era necessari digitalitzar tota l’empresa per a facilitar el teletreball a través del núvol i així poder seguir treballant des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Els reptes als que s’enfrontava Solchem Nature eren principalment dos:

Reto

Per una banda, poder unificar les tres solucions independents per a les diferents tasques de l’empresa en una única plataforma o sistema. I per un altra banda, unificar l’operativa dels diferents departaments i activitats per a deixar de treballar de forma independent.

Solució

Quan Solchem Nature es va posar en contacte amb ACTIUM Digital, tenien clar que desitjaven treballar amb nosaltres per ser partners de SAP i partners tecnològics per a tots els processos de transformació digital d’una empresa. A més a més volien que l’ERP escollit amb el que treballar a partir d’aquell moment fos SAP Business One, ja que les referències conegudes són molt positives.

Resultat final

Des de que vam implantar SAP Business One, a Solchem Nature, tots els departaments estan unificats i treballen sobre una única solució.

S’han eliminat les tasques repetitives, s’han minimitzar errors i augmentat el control sobre els processos, de manera que s’ha guanyat temps que es dedica a aspectes estratègics.

La digitalització de l’empresa ha suposat l’eliminació total del paper, contribuint així al mediambient..

Durant la crisis sanitària Solchem Nature va comprovar la viabilitat de passar al teletreball i ho valora com un pas molt positiu, ja que no va parar l’activitat en moments difícils. A més a més, es va poder activar una línia de negoci no prevista per a la distribució de materials relacionats amb la crisis del COVID-19.

Descarrega el llibre de casos d'èxit de SAP Business One i ACTIUM Digital fent clic aquí!

Comencem avui mateix?

No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem un projecte ERP amb SAP Business One d’èxit!