Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a digital@actiumdigital.es si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Hikvision és el major proveïdor mundial de solucions i productes de videovigilància. L'empresa, amb seu central a Hangzhou, a Xina, i amb 44 oficines per tot el món i més de 34.000 treballadors, centra els seus esforços en tecnologies bàsiques de codificació d'àudio i vídeo, processament i emmagatzematge d'imatges de video, així com en tecnologies orientades al futur com el Cloud Computing, Big Data i Deep Learning.

A més a més de la indústria de videovigilància, Hikvision també treballa en sectors com domòtica, automatització industrial i electrònica automotriu, sempre a partir de la tecnologia de video intelligence. Els seus productes arriben a més de 150 països.

Aquesta empresa líder, ha estat pionera en les revolucions de la indústria de la vídeo vigilància en digitalització, xarxes i intel·ligència. I per això han iniciat la seva transformació digital junt al nostre equip.

 

 

Dades de l'empresa

Ubicació: Madrid
Any de creació: 2001
Nombre de treballadors: + 34.000


Solució proposada

Necessitats

Quan ets el major fabricant a nivell mundial, treball amb molts distribuïdors però difícilment pots tenir visibilitat i molt menys una relació directa amb el teu consumidor final.

L’objectiu d’ Hikvision era disposar de tota aquesta informació, potenciar aquesta interacció amb el seu client final i poder premiar la seva fidelitat mitjançant un sistema de punts i premis associats al registre dels productes que aquests adquireixen creant així un sistema de gamificació i interacció.

El gran repte de Hikvision era...

Repte

fidelitzar als seus clients amb un sistema que els permetés tenir informació d'aquests de manera directa.

Solució

Per a que Hikvision pogués disposar de tota aquesta informació i al mateix temps interactuar i fidelitzar als seus clients finals, desenvolupem una aplicació mòbil a Android i iOS que permet registrar els productes adquirits mitjançant un sistema d’escàner de codis de barres i codis QR.

Un cop els codis són escanejats, el client rep uns punts que li permeten pujar posicions al rànquing de l’app i aconseguir premis. A més a més, a través de l’app el client pot accedir a tutorials, promocions i altres funcionalitats complementaries que enriqueixen el servei que Hikvision ofereix als seus clients.

L’ aplicació s’ha integra amb SAP, el seu ERP, per a sincronitzar les dades de les vendes amb la dels clients i s’ha desenvolupat en 2 idiomes: espanyol i portuguès. Aquesta solució també consta d’un backoffice desenvolupat en Java des del qual Hikvision pot gestionar la informació que veuen els usuaris de l’aplicació i veure totes les dades que han estat generades.

Resultat final

Hikvision ha donat un pas més enllà apostant un cop més per la innovació ideant un sistema d’interacció amb els  seus usuaris finals amb el fi de prestar un millor servei i fidelitzar-los premiant les seves compres.

Aquest sistema ha estat concebut com una aplicació mòbil amb un disseny totalment adaptat i personalitzat per a proporcionar la millor experiència d’usuari i una aplicació web a mida pel backoffice de gestió.

Gràcies a això, ara disposa de tota la informació de clients que abans era opaca i pot establir una comunicació directa amb ells.

Comencem avui mateix?
No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem una app a mida d'èxit!
CONTACTA AMB NOSALTRES
Actualitat relacionada
Alguns projectes dels que ens sentim especialment orgullosos