Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Moventis és un dels operadors de transport urbà i interurbà més reconeguts i amb major cobertura geogràfica del sud d'Europa.

L'empresa nascuda a Sabadell, el 1923, que des dels seus inicis ha apostat per la mobilitat sostenible, també es dedica al servei de transport, al lloguer d'autocars i altres mitjans de transport compartit i al lloguer públic de biciletes.

Actualment Moventis posseeix una flota de més de 1.300 autobusos, 41 tramvies, 13 trens turístics i més de 27.000 bicicletes, per transportar més de 110 milions de viatgers anuals i recorrent més de 50 milions de quilòmetres cada any. I amb aquesta nova aplicació mòbil desenvolupada pel nostre equip aconseguiràn impulsar la seva transformació digital. 

Dades de l'empresa

Ubicació: Barcelona
Any de creació: 1923
Nombre de treballadors: 4.000

Solució proposada

Necessitats

El principal objectiu de Moventis era "digitalitzar el dia a dia dels seus autobusos" eliminant completament el paper i els treballs administratius que implicava la gestió diària de tota aquesta informació creant un canal de comunicació bidireccional entre el conductor de l'autobús i els programaris interns de l'empresa. Requerien d'una eina que els permetés una interacció àgil amb els conductors en qualsevol moment, des de qualsevol ubicació i amb un valor afegit molt especial en el sector de la mobilitat: que pogués seguir funcionant sense connexió a Internet.

A més de la comunicació, un punt crucial també era poder veure en temps real les rutes de tots i cada un dels autobusos de la seva flota.

El seu repte era

Reto

Digitalitzar el dia a dia dels seus autobusos. Com? Eliminant el paper i creant un nou canal de comunicació.

Solució

Per cobrir les necessitats de Moventis, hem desenvolupat una aplicació nativa onboard per Android, pels dispositius mòbils associats a cada vehicle de la flota. L'app s'ha desenvolupat en 4 idiomes (castellà, català, anglès i francès) i s'ha fet una integració en temps real amb el seu ERP i altres programaris interns específics per garantir la sincronització de totes les dades dins de l'entorn de treball i poder enviar notificacions als conductors.

A més, la solució compta amb un backoffice desenvolupat en Java, des del qual es pot veure un mapa en temps real de les rutes exactes dels autobusos i també l'històric de viatges. Això és possible gràcies al geofence, tecnologia amb la qual treballem habitualment en projectes de mobilitat.

 

Resultat final

Amb aquesta innovadora aplicació, Moventis ha pogut transformar un procés manual, en paper i costós de gestionar en un procés completament automatitzat, en temps real i que ofereix moltíssimes més dades que abans no es podien obtenir fidedignament perquè no hi havia manera exacta de mesurar-les, com per exemple: temps de conducció, descansos, retards, estil de conducció (frenades, girs bruscs) geolocalització en temps real, etc.

A més, ara poden interactuar directament amb la seva flota, informant de canvis de ruta, canvis de conductor, i de la mateixa manera, el conductor pot informar d'avaries, sinistres i altres tipus de comunicacions amb l'opció d'afegir fotografies o documents a les incidències.

 

 

Comencem avui mateix?

No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem una app a mida d'èxit!