Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Ens alegra presentar el naixement de beHclic, la unió junt a l’empresa beHIT per a oferir una proposta especialitzada en la gestió interna de centres sanitaris. 

Aquesta aliança pretén aportar el valor de l’experiència IT en el sector del HealthCare de beHIT i l’alt recorregut de SEMIC en el desenvolupament implantació d’una suite de gestió interna per a l’Administració Pública. 
 

(SEMIC té un alta experiència en transformació digital tant en Administració Pública com en empreses privades. En els últims anys s’han creat les marques eCityclic i ACTIUM Digital per a poder oferir una proposta especialitzada en cada sector.)

beHclic

 

Una proposta de valor

beHclic, és el resultat de l’adaptació de la suite d’eCityclic by SEMIC a les necessitats i particularitats dels centres hospitalaris i clínics.

Una suite d’Administració electrònica amb gran robustesa i la garantia de satisfer les necessitats de gestió d’expedients en entitats públiques com l’Ajuntament de Lleida. A més a més, amb la seguretat i compliment de les diferents normatives en matèria d’interoperabilitat i seguretat.

D’aquesta manera, junt al coneixement de beHIT en solucions IT pel sector del HealthCare, ens permet unir forces en una
una proposta de valor per a la gestió dels processos de qualsevol entitat hospitalària i/o clínica, i les relacions amb els seus clients en format electrònic.

El naixement de beHclic coincideix amb un moment històric en la gestió sanitària. Esperem que el nostre impuls cap a una gestió intel•ligent permeti afrontar millor la situació actual. 

Funcionalitats destacades de beHclic

beHclic permet una gestió intel•ligent i adaptada a tots els processos dels centres hospitalaris i clínics:

  • - Gestió d’arxius i documents electrònics:per a optimitzar la gestió interna i donar un pas endavant en la transformació digital del Centre Mèdic – hospital.

  • - Seguretat i interoperabilitat: declaració de compliment d’ENS i gestió de documents ENI. Interoperabilitat amb plataformes públiques. Gestió d’expedients basada en fases, tasques i documents. Procediments guiats o lliures.

  • BPM WorkFlowAutomatització de fluxos de treball de processos

  • Digitalización segura de documents

  • Gestió documentalporta signatures (signatura electrònica) i circuits de validació.

  • Panell d' indicadors amb estadístiques destacades, tasques i avisos. Panell d’administració.

  • Entrada i sortida de registre, i distribució d’entrades i sortides de documents. Parametritzat per processos de contractació pública

 

ACTIUM Digital

ACTIUM Digital som la marca especialitzada de SEMIC en transformació digital de les organitzacions. Per aquest motiu, hem adoptat beHclic dins del nostre portfoli amb la intenció de que sigui un dels pilars en la nostra proposta de transformació digital per a les empreses i centres del sector sanitari.

Si t’interessa conèixer en detall com fomentar la gestió avançada a la teva entitat, estarem encantats de fer un demo personal!

Calendari eCommerce 2021

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada