Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

Plusfresc és una empresa lleidatana dedicada al sector del gran consum i va ser fundada el 1929 per Rafael Pujol Sala qui gràcies a un modest premi de loteria va poder emprendre el seu camí com a empresari obrint una petita botiga de comestibles juntament a la seva dona, Carme Solanes.

A partir d’aquell moment i gràcies a la seva bona gestió, el negoci fou creixent fins a dia d’avui. Plusfresc és l'empresa líder en superfície de venda d'aliments a Lleida ciutat i comarques i compta amb 74 punts de venda repartits entre Catalunya i Aragó (amb una superfície de venda de més de 33.000m2), més de 1.300 treballadors i un magatzem central de més de 16.000m2.

I ara, aposta també per la venda online amb el seu nou eCommerce desenvolupat per l'equip d'ACTIUM Digital. 

 

Dades de l'empresa

Ubicació: Lleida
Any de creació: 1929
Nombre de treballadors: + 1.300

Solució proposada

"Estem molt satisfets de treballar amb ACTIUM Digital. Ens ha ajudat a crear una web de compra àgil, amb un disseny atractiu i fàcil d'usar".

Sergio Izquierdo, Resp. Organització i Sistemes de Plusfresc

Necessitats

Plusfresc ja comptava, a més dels 74 punts de venda físics i una botiga online. Aquella solució, no obstant, no els permetia créixer al mateix ritme que ho estaven fent en el món offline ja que no permetia la flexibilitat i l'escalabilitat que un negoci d'aquestes dimensions necessita.

El seu objectiu era disposar d’un ecommerce amb un disseny modern i centrat en l'usuari que destil•lés la mateixa imatge corporativa que les seves botigues i que s’adaptés a tots els dispositius per a facilitar la usabilitat i la bona experiència de compra des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. A més a més, amb la botiga online també s'ha millorat la visibilitat i el posicionament en els principals motors de cerca. 

El seu gran repte...

Reto

Disposar d'una plataforma eCommerce robusta, moderna i integrada amb el seu ERP.

Solució

Gràcies a un projecte col•laboratiu, s'ha aconseguit desenvolupar un eCommerce totalment a mida i integrat amb el seu ERP, Microsoft Dynamics AX, on rau tota la lògica de negoci que hi ha darrera de la cadena de supermercats, permetent així una gestió àgil del backoffice de l'eCommerce.

Pel desenvolupament s'ha utilitzat Angular i per la maquetació HTML, CSS i Javascript. Un dels punts a destacar en aquest projecte és el responsive, ja que totes les pàgines de l'eCommerce s'han personalitzat i adaptat una per una, prestant atenció a tots els detalls pel que fa a l'experiència d'usuari i la usabilitat, fent que sigui una navegació intuïtiva.

Resultat final

El resultat final és un eCommerce modern, usable, segur i centrat en l'usuari, al qual s'ofereix un millor servei. Els clients poden fer comandes i reservar les franges horàries d’entrega a domicili o de recollida a la botiga, utilitzar els seus vals de descompte, etc. Considerem aquest projecte com un pas ferm cap a la omnicanalitat de Plusfresc.

Comencem avui mateix?

No esperis a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem un projecte ecommerce d'èxit!