Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'EMPRESA

PAYPER és una empresa ubicada a Lleida especialitzada en el disseny i la fabricació de maquinària per a solucions de pesatge, ensacat i paletització, és el major fabricant de la indústria espanyola i un dels principals d'Europa. Compten amb un ampli equip de més de 100 professionals que treballen per a satisfer la demanda global en més de 70 països de tot el món. 

PAYPER desenvolupa i fabrica màquinés envasadores, paletitzadores i màquines de final de linia i equips complementaris. Disposa d'una amplia xarxa de clients de diversos sectors com la indústria agroalimentaria, indústria química, la minera o la construcció. PAYPER disposa de solucions integral adaptant la maquinària a les necessitats reals de cada sector i empresa. 

Amb aquesta nova web desenvolupada per l'equip d'ACTIUM Digital donen un salt en la seva estratègia de transformació digital. 

Dades de l'empresa

Ubicació: Lleida
Any de creació: 1973
Nombre de treballadors: 100

Solució proposada

ACTIUM Digital ha estat un partner tecnològico excepcional. Han entés molt bé el nostre negoci i han desenvolupat una pàgina web que ens permet mostrar totes les nostres solucions a nivell mundial"

Lone Buhmann, PA to Sales Director & Marketing Coordinator

Necessitats

PAYPER necessitava actualitzar la seva pàgina web i adaptar-la a les tendències actuals de disseny, volien una pàgina web més visual i intuitiva durant laa navegació on es visualitzessin bé l’àmplia gamma de solucions i maquinària que disposen per a cada sector.

A més a més, volien ressaltar les novetats, esdeveniments i fires a les que assisteixen a nivell mundial. També volien disposar d’una pàgina d’atenció d’incidències per tots els seus clients.  

La nostra opinió

Reto

Realitzar la pàgina web de PAYPER ha estat tot un repte a nivell de disseny, s'ha volgut mostrar una pàgina web adaptada als patrons de navegació i comportament de tots els països i cultures del món"

 

José Luis Garcia, Director de Projectes Digitals, ACTIUM Digital

Solució

La pàgina web de PAYPER ha estat desenvolupada amb el gestor de continguts Drupal. Aquest CMS es caracteritza per l'alta qualitat del seu codi, la facilitat en la creació de qualsevol tipus de contingut dins de la pàgina web i l'elevat grau de seguretat que disposa. A més a més, disposa d'un gran número de funcionalitats i rep evolutius i actualitzacions constants per a mantenir-se amb una tecnologia lider en el desenvolupament de pàgines web. 

Resultat final

El resultado final és el disseny d'una pàgina web per a un referent a nivell mundial en la fabricació de maquinària d'ensacat i paletitzat. La pàgina web està disponible en quatre idiomes per a poder satisfer la demanda a nivell global d'aquest tipus de solucions.

Comencem avui mateix?

No esperes a demà i comencem a treballar en la teva estratègia digital. Junts desenvoluparem un projecte de disseny i desenvolupament Web d'èxit!