Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Com a partners de SAP no podíem deixar passar l'ocasió d'assistir a l'esdeveniment més important organitzat per SAP, la SAP SMB INNOVATION SUMMIT 2022 per a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, que aquest any s'ha celebrat a Dublín (Irlanda), del 14 al 16 de juny.

Un esdeveniment que ha comptat amb més de 900 assistents provinents de 45 països diferents i en què han participat al voltant de 245 empreses referents de la indústria per conèixer les últimes tendències i les properes innovacions tecnològiques de productes de SAP.

Els nostres companys, Oscar Franco i David Abellán, han tornat encantats amb la gran quantitat de novetats que s'han presentat a l'esdeveniment. Ens porten l'últim en posicionament i estratègia de mercat de SAP SMB per ajudar les empreses a emprendre el camí cap a l'èxit.

Oscar Franco y David Abellán en la Innovation Summit de SAP

Innovation Summit de SAP

Innovation Summit de SAP

Com que una imatge val més que mil paraules, aquí tens el vídeo oficial de l'esdeveniment, que resumeix a la perfecció la magnitud de l'esdeveniment:

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada