Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

L'analítica de BI, com t’expliquem a 9 tendències en Business Intelligence, és el processament d’informació clau del teu negoci que t’orientarà en la direcció correcta. A través de l’anàlisi de dades es creen informes, gràfiques i quadres de comandament amb informació detallada sobre l’estat del negoci. Doncs bé, el motor associatiu és l’element central de Qlik Sense, l’eina de BI sense angles morts.

 

Com funciona el motor associatiu de Qlik Sense?

El motor associatiu et permet descobrir informació i coneixements que altres eines de BI basades en consultes no aconsegueixen captar. La flexibilitat de les consultes és total, pots explorar sense límits i lliurement, ja que Qlik Sense cobreix el ventall complet de possibilitats.

Disposar d’una eina potent en Business Intelligence pot suposar un gran avantatge competitiu.I gràcies al motor associatiu de Qlik Sense no t’hauràs de limitar a una exploració de dades lineal predefinida per un subconjunt de dades, sinó que podràs fer associacions dinàmiques de manera immediata a gran escala i de manera ràpida i flexible.

Aquest motor de BI indexa cada relació possible de les teves dades per a obtenir coneixement immediats i explorar en la direcció que prefereixis. A diferència d’altres eines basades en consultes, aquí no hi ha límits predefinits per una pauta. Per tant, pots fer noves consultes o preguntes i crear analítica sense tenir que desenvolupar-ne de noves. Tota l’analítica s’actualitza tan sols amb fer un clic, de manera immediata, el motor respon instantàniament recalculant els anàlisis al nou context i ressaltant les associacions de dades. Pots canviar de pensament els cops que consideris oportú, l’anàlisi no serà un procés tediós en el que t’entrebanquis i hagis d’esperar hores a que les dades es processin. És una solució útil que et permet analitzar les dades de la teva empresa sense tenir que recorre a un expert en BI.

La tecnologia d’indexació associativa, traça totes les relacions entre les dades i troba i destaca automàticament els coneixements perquè els usuaris puguin explorar. Aquesta tecnologia és indexació associativa (x) intel·ligència augmentada i el seu resultat és IA2, és a dir, Intel·ligència Artificial.

 

Què és la Intel·ligència Artificial?

De manera molt resumida, podríem dir que la Intel·ligència Artificial és la combinació d’algoritmes i fórmules que permet que les màquines (ordenadors, robots,...) puguin aprendre i pensar de manera autònoma, a l’igual que un humà.

La Intel·ligència Artificial té moltes aplicacions actualment, com per exemple: comercials per a pronòstics de ventes, en sanitat per a realitzar diagnòstics, agrícoles per a millorar els impactes mediambientals, en educació per a optimitzar l’aprenentatge, climàtiques per a reduir el consum energètic,...

Si vols aprofundir més sobre la IA, et recomanem que llegeixis el aquest post sobre “Què és la Intel·ligència Artificial i com canviarà el nostre futur?”.

 

Descarregable Business Intelligence

On puc utilitzar Qlik Sense?

La tecnología Qlik està dissenyada per a poder-se utilitzar en qualsevol tipus de dispositiu. Està pensada perquè es pugui treballar des d’un ordenador de sobretaula, des d’una tablet o bé des d’un smartphone, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Com Qlik Sense s’emmagatzema al cloud, qualsevol treballador podrà accedir a la informació tot i que es trobi fora de l’oficina. Per exemple, en viatges de negoci, es pot tenir a l’abast tota la informació sense límits de capacitat ni velocitat.

 

Les bases de dades relacionals són part del passat

L'analítica moderna com la de Qlik Sense no està pensada per les bases de dades tradicionals, les relacionals i les consultes SQL. S’ha acabat el cicle de “preguntar, esperar, respondre”. La lògica associativa és molt més interactiva i ha estat dissenyada perquè sigui més fàcil prendre decisions ràpides de negoci a través de l’exploració i l’anàlisi de forma lliure.

La plataforma de Qlik Sense es caracteritza per ser molt visual, segura i escalable. Forma part de l’analítica moderna de BI perquè tot i que contingui una gran quantitat de dades, el seu motor associatiu indexa totes les relacions d’aquestes dades (tot i que provinguin de diferents fonts) perquè es puguin formular càlculs potents amb un sol clic i sense esperes de càrregues, tot de manera instantània.

A més a més, es poden crear jerarquies sobre la marxa sense haver d’agregar dades prèviament i es poden fer seleccions dins de totes les visualitzacions, quadres, gràfiques i altres objectes per utilitzar la cerca global. Quan el sistema recalcula les dades, apareixen ressaltades les noves associacions fetes.

 

Com es tracta d’una plataforma intuïtiva, amb una petita formació realitzada per un dels nostres consultors experts podràs extreure qualsevol tipus d’analítica que puguis imaginar, les possibilitats són infinites.

 

Tens dubtes sobre que és, com funciona o perquè t’ajudarà en el teu negoci el motor associatiu de Qlik Sense? O perquè l’analítica de Business Intelligence suposarà un avantatge sobre la teva competència? Si vols llegir més sobre el tema pots accedir aquí o si prefereixes que et truquem clica aquí i t'ho expliquem sense cap compromís

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada