Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Si el que busques és poder transformar les dades de la teva empresa en informació i aquesta informació en coneixement que et permeti prendre decisions per a millorar el rendiment, els beneficis i qualsevol altre punt clau del teu negoci, el que necessites és estar al dia sobre Business Intelligence. El BI és una eina que pot ajudar-te a posicionar-te i a treure un gran avantatge competitiu per sobre d’altres empreses. Vols saber-ne més? Quines són les tendències i novetats en BI? Segueix llegint!

Abans de començar a explicar-te quines són les tendències actuals en intel·ligència empresarial, et farem un petit resum  sobre el concepte. Perquè...

 

¿Què és el Business Intelligence?

Es podria resumir com el processament d’informació clau del teu negoci que t’orientarà en la direcció correcta, utilitzant diferents tecnologies d’informació, tant pels processos com per a la visualització, com la intenció de recolzar-te en la presa de decisions que busquin maximitzar els teus beneficis. És a dir, que a través de l’anàlisi de dades es creen informes, gràfics i quadres de comandament amb informació detallada sobre l’estat del negoci.

 

Tendències i novetats en Business Intelligence

  1. Model multicloud, híbrid i perifèric

La migració de dades cap al núvol és una tendència general en aquest procés de transformació digital que estem vivint actualment. I amb el Business Intelligence segueix la mateixa línia.

Una plataforma postmoderna permetrà que les empreses puguin calibrar i distribuir les seves dades centralitzant-les cap a diferents núvols, utilitzant al mateix temps un enfoc continu i híbrid que inclogui edge computing (processament de les dades produïdes per dispositius IoT en núvols més propers al lloc on es van crear, evitant llargs recorreguts cap a data centers). De fet, segons l’IDC, al 2022, més de 40% de les implementacions al núvol inclourà edge computin i el 25% dels sistemes i dispositius terminals executaran algoritmes de IA.

 

  1. Distribució de càrregues de treball i de dades

L’auge de Kubernetes (software desenvolupat per Google que organitza i distribueix càrregues de treball contenedoritzades per a proporcionar microserveis) és una tendència clau, ja que aquest pot accedir a dades de manera local i propera i processar-los, pel que l’abast és més gran que el de les plataformes modernes de BI. Es preveu que pel 2022, el 90% de totes les noves apps comptarà amb arquitectures de microserveis que milloraran la capacitat tant de dissenyar com d’actualitzar el codi de tercers.

 

  1. Vistes úniques

Per a facilitar el treball, s’han centralitzat les dades en un sol lloc per a poder obtenir una vista única i ràpida de la informació més rellevant. De fet, aquesta és una tendpencia que podràs comprovar que ja està aplicada al Qlik Sense.Pantalla ordenador amb Business Intelligence

Existeixen tant fonts de dades basades al núvol com catàlegs de dades empresarials que són accessibles en un mateix centre de control.

 

  1. Redefinició de la integració de l’analítica

En els pròxims anys, les aplicacions intel·ligents shauran expandit i generalitzat i per tant, lanalítica haurà de reinventar els seus processos. La previsió indica que al 2024 les interfícies dusuaris dIA i automatització de processos substituiran a un terç de les apps basades en pantalles.

 

  1. Major rapidesa en innovació externa

La quantitat de persones que pot innovar dins d’una empresa és limitada, en canvi, en un ecosistema fort i obert la innovació no té límits. El mercat acabarà per considerar que les API obertes i les extensions són una necessitat, ja que la innovació de les plataformes obertes amb ecosistemes duplicarà a la d’aquelles que solament permeten la innovació interna.

 

  1. Els protagonistes: el rendiment i l’escalabilitat

Segons Gartner, fins a l’any 2028, l’emmagatzemament, la informàtica i les tecnologies analítiques i d’IA avançades augmentaran les possibilitats dels dispositius perifèrics. La tendència sembla determinar que el rendiment i lescalabilitat tornaran a cobrar protagonisme en els criteris de selecció de les empreses.

 

  1. Analítica més humana gràcies a la Intel·ligència Artificial

Tot i que existeix temor pel fet que la IA pugui eliminar llocs de treball en un futur proper, en realitat, IDC prediu que la Intel3ligència Artificial crearà més llocs de feina i oportunitats laborals.

 

  1. Fusió de les tecnologies de visualització, conversació i presentació

Sorgirà una nova narració de dades en la que es personalitzaran i apareixeran noves formes de narrar i els elements visuals prendran força. Per a 2021, segons Gartner, lanalítica conversacional i el processament del llenguatge natural impulsaran ladopció de lanalítica i Business Intelligence.

 

  1. Nou KPI: alfabetització de les dades

Fins fa ben poc els nivells d’alfabetització de dades eren intangibles, però poc a poc sorgeixen nous mètodes de mesura i indexació de l’alfabetització de dades, cosa que permetrà que les empreses orientin de manera més específica i contextualitzada la formació dels seus empleats.

En el futur, tenir un alt nivell d’alfabetització de dades pot arribar a ser un factor clau en el procés de selecció.

 

Segur que després de llegir sobre les noves tendències et preguntes... com pot ajudar-me l’equip d’ACTIUM Digital a aplicar el Business Intelligence en la meva estratègia de transformació digital? Com puc beneficiar-me de totes aquestes noves tendències per a guanyar posicions a la meva competència? Doncs bé, ho podem fer amb Qlik Sense, ja que en som partners. No ho coneixes?

 

Què és Qlik Sense?

És l’eina de BI que pots tenir a la teva empresa. Podràs fer l’inimaginable amb les teves dades, crear qualsevol tipus d’estadística, gràfic o informe i veure la informació sempre en temps real. Amb Qlik Sense no tindràs limitacions, podràs explorar, investigar i provar tot quant vulguis i en qualsevol dispositiu. Serà la plataforma que t’ajudarà a prendre decisions de forma conjunta i senzilla i tot des del núvol.

És una eina molt visual i intuïtiva que aprendràs a utilitzar després d’una petita formació.

És una eina molt visual i intuïtiva que aprendràs a utilitzar després d’una petita formació. I en cas de necessitar suport, el nostre equip sempre està present per a ajudar-te.

 

Vols una DEMO gratuïta?

Clica aquí i contacta amb una de les nostres consultores expertes en intel·ligència empresarial!

 

Referèncias: https://www.qlik.com

Calendari eCommerce 2021

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada