Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Des del divendres 30 d’octubre a les 09:00h fins el divendres 6 de novembre a les 14:00h pots sol•licitar les ajudes de fins a 7.000€ per empresa per a projectes de transformació digital que concedeix FEDER i Càmara de Lleida dins del Programa TICCàmares, suport a la incorporació de les TIC a les pimes de la demarcació de la Càmara de Lleida.

Aquestes ajudes van dirigides a pimes i autònoms amb activitat econòmica en la demarcació de la Cambra de Lleida.

A diferència d'anteriors convocatòries TICCámaras, aquesta no necessitarà de una fase prèvia de diagnòstic, i els plaços de justificació es redueixen. S'hauran de fer les implantacions de projectes de transformació digital des de la data de resolució d'admisió del beneficiari fins el dia 20-01-2021 com a data límit de justificació.

Tu tries el proveïdor que s'encarregarà de la implantació dels projectes i la Cambra farà el seguiment de la seva execució i justificació fins el dia 20-01-2021.

El FEDER aportarà el 100% de l'ajut fins un màxim de 7.000 €. La inversió ha de ser posterior a la data d'admissió de l'empresa al programa i fins data límit de 20-01-2021.

 

Quin tipus de projectes pots implantar a la teva empresa amb aquesta ajuda?

Des d’un software ERP, com SAP Business One, passant per una nova pàgina web, un eCommerce B2B o B2C, una aplicació mòbil o bé una aplicació a mida, i fins i tot un software de Business Intelligence com Qlik Sense per a analitzar les dades del teu negoci i optimitzar-lo al màxim.

 

A ACTIUM Digital t'ajudem a tramitar la sol·licitud

Si estàs interessat en obtenir aquesta ajuda, contacta amb nosaltres aquí. Així podrem tramitar i gestionar la sol•licitud de manera ràpida i simple perquè puguis realitzar el teu projecte de Transformació Digital. Aprofita l’oportunitat!

 

Més informació aquí.

Whitepaper Agroinsums

 

Compartir:

Comentaris