Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

El passat dijous 18 de març de 2021 vam participar al seminari online organitzat per Prodeca, la Promotora dels aliments catalans, i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya sobre transformació digital per a empreses del sector de l’alimentació.

 

Prodeca, l’empresa promotora dels aliments catalans

Sabies què el sector agroalimentari català ocupa un pes estratègic per al present i futur del país?

Concentra el 22% del valor de les exportacions de l’Estat, acull el 26% de les empreses exportadores regulars i representa el 14% del PIB de Catalunya.

Per això, Prodeca des de l’any 1986 s’encarrega de la promoció dels productes agroalimentaris i forestals catalans a Catalunya i a la resta de l'Estat espanyol com a  eix clau en el desenvolupament d’oportunitats socioeconòmiques. S’encarreguen de posar en contacte tots els agents dinamitzadors del sector per enfortir-lo i generar sinèrgies.

 

Seminari online de Transformació digital per a impulsar la productivitat i generar noves oportunitats de negoci

Aquesta jornada tenia com a objectiu reflexionar sobre la transformació digital per a les empreses, els seus beneficis, l’impacte en la productivitat de les organitzacions i la cerca de noves oportunitats de negoci i la repercussió a nivell de recursos humans i de cultura empresarial. I a més, conèixer diferents eines de transformació digital i aprendre a elaborar un pla de transformació digital per un negoci.

Per acabar, es va comptar amb el cas pràctic de l’empresa d’alimentació saludable en expansió Teresa Carles Healthy Foods, clients d’ACTIUM Digital.  Cosa que va permetre descobrir el punt de vista real d’una consultoria de transformació digital com és ACTIUM Digital i el punt de vista del client.

Si vols consultar més informació sobre el seu projecte de transformació digital de Teresa Carles amb SAP Business One ho pots fer en aquest enllaç.

 

Els ponents d’aquest webinar foren:

  • Oscar Franco Llorca: Director d’Operacions i Projectes d’ACTIUM Digital.
  • Ramon Gonzàlez Cambray: director dels programes MBA i Executive Education de la UOC. Professor del Màster universitari en innovació i transformació digital de la UOC.
  • Jaume Betrian Fatjó: Group COO & Managing Director Flax&Kale Good (Teresa Carles Healthy Foods).

I van intervenir Marc Oliveras, Cap de l’Àrea de Coneixement i Estratègia de Prodeca i Ramon Sentmartí, Director gerent de Prodeca en la presentació.

L’Eva Castro de Prodeca va ser l’amfitriona del seminari i qui va dirigit les interlocucions.

Aquest webinar de transformació digital anava dirigit a empreses, organismes i institucions del sector de l’alimentació, directors i gerents, responsables de RRHH, responsables TIC, responsables de Comunicació, responsables de Logística, responsables de Finances i responsables de Projectes. Si no hi vas poder assistir, et recomanem que el vegis en diferit a continuació:

 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/JOcMmaekNj4.jpg?itok=RAJ6ig1z","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=JOcMmaekNj4&ab_channel=PRODECA","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Vídeo incrustat (Responsiu, autoplaying)."]}

 

La transformació digital és tendència i necessitat. El futur no concep empreses no digitalitzades. Perquè no aprofitar els recursos tecnològics per estalviar temps, diners i mals de cap?

Pots començar per tenir una pàgina web que et posicioni al món online, un eCommerce B2C o un eCommerce B2B per aprofitar tots els canals de venda possibles, una eina de Business Intelligence com Qlik Sense per a analitzar totes les dades del teu negoci de manera fàcil i ràpida o gestionar de forma integrada el teu negoci amb un software ERP com SAP Business One que va creixent a mesura que ho fa l’empresa.

Si t’agradaria iniciar un projecte de transformació digital pel teu negoci però no saps com fer-ho o necessites assessoria, contacta amb nosaltres i un dels nostres consultors especialistes en transformació digital t’ajudarà a plasmar un pla per a la teva empresa.

Compartir:

Comentaris