Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Ja podem anunciar que a ACTIUM Digital som Google Partners en campanyes d'Ads després d'aconseguir els objectius que estableix Google per poder entrar al seu programa.

Una gran notícia per a nosaltres i tots els nostres clients de Màrqueting Digital ja que podrem disposar dels avantatges de formar part del programa de Google Partner.

 

Què és el programa Google Partner?

Google Partner és un programa creat per Google per facilitar les tasques a totes les agències i empreses del sector de la publicitat i el Màrqueting Online. Per poder formar part d'aquest programa s'ha hagut de demostrar un servei de qualitat i complir una sèrie d'objectius que es basen en el rendiment de les campanyes i en la generació d'ingressos i noves oportunitats de negoci pels clients, una elevada inversió en publicitat a Google i a les certificacions sobre coneixements de Màrqueting i l'ús de l'eina per part dels membres de l'equip.

"Aconseguir la insígnia de Google partner és fruit dels bons resultats en les campanyes AdWords que hem treballat pels nostres clients. Una de les claus és conèixer molt bé les keywords del teu negoci, i el seguiment periòdic que fem per optimitzar el rendiment."

Josep M. Florista, Consultor en Marketing Digital.

 

Ser Goolge Partners, ¡garantia d'èxit!

Formar part del grup d'empreses del programa de Google Partner ens avala com a empresa amb experiència i coneixement del funcionament del cercador més utilitzat del món.

També disposarem d'accés a formació especialitzada, novetats, cursos i jornades exclusives de Google sobre les noves tendències en el món digital. Tot aquest aprenentatge ens permetrà oferir un servei molt més potent i valuós als nostres clients.

 

Google Partner Lleida

 

A pel Google Partner Premiere

El lliurament d'aquesta insígnia per part de Google ens motiva a seguir treballant en la mateixa dinàmica que ho estàvem fent fins ara, tenint cura dels detalls i seguint les tendències d'un mercat que cada vegada avança més ràpidament per poder oferir als nostres clients solucions adaptades a les seves necessitats reals en matèria de transformació digital.

El nostre proper objectiu és aconseguir la insígnia de Google Partner Premiere! Estem segurs que al costat de tots els nostres clients i la gran necessitat de les empreses d'invertir en accions SEM, podrem aconseguir-ho.

 

En què es diferencien les campanyes d'un Google Partner?

La insígnia de Google Partners és una garantia de que som una empresa que entén com han de ser les campanyes d'Adwords i que els resultats que tenim són d'un gran rendiment.

La nostra experiència en centenars de campanyes d'anuncis fa que puguem ajudar-te en tot el procés de promoció de la teva empresa en el cercador de Google. A més, ho farem de forma realista i proposant múltiples estratègies de promoció en funció de l'objectiu que et proposis i el pressupost que disposis.

Quina és la clau d'una bona campanya Ads?

La nostra experiència ens diu que l'èxit de les campanyes de Google Ads és treballar molt bé els petits detalls i realitzar un seguiment continu per analitzar com va evolucionant la campanya.

La configuració inicial i la planificació de les paraules clau inicial és fonamental, però sens dubte els millors resultats sempre els obtenim després de diversos mesos estudiant quin anunci és millor, quines keywords hem de treballar més, quin CPC és el recomanat, extensions en els anuncis .. . i molts altres aspectes que tenim en compte en l'optimització de les campanyes!

 

Anuncis Google Adwords Lleida

 

No ho dubtis i prova el potencial de Google Ads

Si vols impulsar el teu negoci digital, incrementar el nombre d'usuaris, millorar la marca i posicionament, introduir un nou producte al mercat, destacar alguna promoció fugaç al teu web o eCommerce ... Confia en el nostre equip per treure el màxim rendiment a la teva inversió a Google Ads!

Un dels nostres consultors en Màrqueting Digital t'oferirà tota la informació que necessitis sense cap tipus de compromís: ¡Contacta aquí!

Checklist SEO

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada