Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Com ja sabràs, el sector agrari espanyol és especialment sensible a les conseqüències econòmiques d’aquesta pandèmia mundial. La seva contribució no es limita a la seva activitat més essencial: proveir de productes bàsics d’alimentació, sinó que va més enllà: genera grans beneficis per a l’economia, la societat, el territori i el medi ambient. Al 2017 va crear més de 749.000 llocs de feina directes, va generar 25.300 milions d’euros en ingressos i 17.430 milions d’euros en exportacions. I a més a més, el seu Valor Afegit Brut sobre el PIB fou del 1,7%, superior al de qualsevol altre país del nostre entorn.

Per a donar-li encara més valor a les empreses d’agroinsums en aquesta nova era de digitalització, hem preparat un whitepaper que estem segurs que t’ajudarà.

Whitepaper Agroinsumos ACTIUM Digital

 

I és que la transformació digital està a l’ordre del dia, i per això la UE disposa d’una estratègia digital que aspira a aconseguir que aquesta transformació digital sigui útil tant per a les persones com per a les empreses. Tot i que sembli ciència ficció la intel•ligència artificial, el business intelligence i les eines de gestió empresarial com els ERP ja formen part de les nostres vides i per què no aprofitar la tecnologia per a tenir beneficis de gestió, econòmics i de temps?

Per exemple, sabies què a ACTIUM Digital hem desenvolupat un vertical de SAP Business One especialitzar per a empreses del sector d’Agroinsums? Clica aquí per a descobrir com gestionar de forma integrada el teu negoci amb un software ERP escalable i adaptat a les teves necessitats per a que segueixi creixent!

 

Contingut del Whitepaper d’Agroinsums: “El repte de la Transformació Digital en el sector d’insums agrícoles”

Aquestes són les seccions que trobaràs al whitepaper d’Agroinsums si te’l descarregues:

  • Context post COVID-19: en primer lloc, et posem en context per a explicar la situació en la que es troben les pimes a Espanya en aquests moments.
  • Un sector estratègic: et parlem sobre la importància del sector d’Agroinsums i et donem algunes dades que segur que et semblaran interessants.
  • Productes agrícoles i transformació digital: t’expliquem com funciona i que es pot fer per a disposar d’avantatges competitius gràcies a la tecnologia.
  • Els beneficis d’una gestió especialitzada en el sector: els coneixes? Te’ls enumerem perquè vegis tot el que pots aconseguir!
  • Cas d'èxit: t’expliquem com Cupasa, empresa agrícola puntera i referent en el cultiu de cereals, ha aconseguir guanyar en eficàcia i flexibilitat impulsant la transformació digital.
  • Com abordar la transformació digital en temps crítics: descobreix-ho al whitepaper!

Si abans de l’actual crisis sanitària-econòmica la transformació digital era necessària, la situació l’ha convertit en imprescindible també pel sector agrari espanyol. Les noves eines canviaran radicalment la producció d’aliments i els nous models de negoci generaran modificacions estructurals importants que tindran la seva repercussió en el sector agrícola espanyol.

Descobreix com abordar la transformació digital en temps crítics!

Tota aquesta informació, pot ser teva de forma totalment gratuïta si te la descarregues aquí en tan sol uns clics. No et quedis enrere i fes prosperar el teu negoci del sector d’agroinsums amb eines de transformació digital!

Whitepaper Agroinsumos

I si després de llegir-te’l vols posar-te en contacte amb un dels nostres consultors especialistes en transformació digital en el sector dels Agroinsums, envia’ns un correu a [email protected]

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada