Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

 

Descobreix els beneficis i funcionalitats d'un ERP i CRM específic pel sector d'agroinsums

Des d’ACTIUM Digital by SEMIC i ForceManager volem mostrar-te com optimitzar cada procés de la teva empresa, millorar el rendiment de l’equip de vendes i augmentar els resultats gràcies a l’ús de les eines adequades.

Per aquest motiu et convidem a descobrir el software ERP i CRM que s’adapta a les necessitats concretes del teu negoci.

Si vols una gestió intel·ligent, integrada i adaptada als processos específics del sector d’agroinsums, visibilitat 360º de l’activitat de l’equip i seguiment en temps real de les vendes, doncs no et perdis el nostre pròxim Webinar exclusiu i gratuït per a fabricants, distribuïdors, productors, exportadors i majoristes d’agroinsums, fitosanitaris i sector agro!

                                                                     

Demostració online de SAP Business One i ForceManager CRM pel SECTOR AGRO

Dimecres 10 de març a les 17:00h pm CET  / 10:00h amb CST

Agenda:

  1. Presentació: Juanma Vila, Head of Growth a ForceManager.
  2. Presenació SAP Business One: Oscar Franco, Director a ACTIUM Digital.
  3. Presentació ForceManager: David Fernández, VP of Solutions Architect & Roger Galdón, Solutions Architect a ForceManager.

Què aprendràs?

  • Com gestionar processos específics del sector de forma intel·ligent.
  • Facilitar la informació mínima necessària per a realitzar l’activitat en temps i forma.
  • Adaptar els ritmes d’estacionalitat productora.
  • Homogeneïtzació de processos i informes.
  • Millorar la qualitat del servei i reducció dels temps.
  • Visibilitat i detecció de millores pràctiques.

INSCRIU-TE ARA al webinar de transformació digital per a empreses com la teva!

 

Què és ForceManager?

ForceManager és el CRM (programa de gestió de relació amb el client) líder per a equips comercials, impulsat amb intel·ligència artificial.

T’ho recomanem perquè està dissenyat per a una navegació intuïtiva a través duna interfície àgil i senzilla i amb ForceManager pots realitzar el seguiment comercial des de qualsevol dispositiu i de manera totalment personalitzada i integrat amb les apps més utilitzades.

ForceManager

 

A més a més, ForceManager és un CRM totalment segur, ja que compta amb la ISO 27001, referent mundial en seguretat de dades. I l’ecosistema està basat en la intel3ligència artificial: tota la informació contextualitzada que necessites per a la teva pròxima venda apareix en un dashboard intel·ligent i gràcies a l’anàlisi de les dades introduïdes reps avisos que et permeten agilitzar vendes, processos i tasques administratives.

 

Què és SAP Business One?

SAP Business One és l’ERP líder per a pimes a nivell mundial. Aquest software de gestió empresarial pertany a SAP, la major empresa de software d’Europa i la tercera a nivell mundial.

SAP Business One és un ERP pensat i dissenyat per a créixer al ritme i necessitats de cada negoci. L’objectiu principal de SAP Business One és optimitzar les gestions diàries i facilitar el treball a través dels mòduls de gestió financera, gestió de vendes i clientes, control de compres i inventari, planificació de la producció, intel·ligència empresarial, anàlisis i generació d’informes i altres addons que poden adaptar-se a cada empresa i crear un ERP vertical especialitzat en un sector concret.

Si desitges més informació sobre SAP Business One o de les seves verticals fes clic aquí. I si vols calcular el preu d’aquest ERP fes-ho des d’aquesta avaluació empresarial personalitzada i gratuïta.

Aprofita l’oportunitat i descobreix tot el que podem oferir-te a ACTIUM Digital by SEMIC junt a la millor tecnologia de SAP Business One i ForceManager per a impulsar la transformació digital de la teva empresa d’agroinsums en aquest webinar gratuït. Inscriu-te ara, places limitades!

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada