Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

 

En els últims mesos ha estat notícia la publicació en el BOE de la comunament coneguda com a Llei Antifrau i els importants canvis que pot suposar en la gestió comptable de les empreses. 

Un dels canvis més rellevants de la nova Llei (Llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal) és la prohibició de programari empresarial que permeti l'alteració i manipulació de les dades comptables: 

"Con el objetivo de no permitir la producción y tenencia de programas y sistemas informáticos que permitan la manipulación de los datos contables y de gestión, se establece la obligación de que los sistemas informáticos o electrónicos que soporten los procesos contables o de gestión empresarial se ajusten a ciertos requisitos que garanticen la integridad, conservación, accesibilidad, legibilidad, trazabilidad e inalterabilidad de los registros, requisitos cuya especificación técnica puede ser objeto de desarrollo reglamentario, incluyendo en este la posibilidad de someterlo a certificación.". 

Aquesta nova regulació pot suposar un abans i un després en moltes empreses, especialment aquelles que compten amb sistemes informàtics tancats i amb dificultat per adaptar-se als nous canvis.

En cas de no complir amb els nous requeriments en el seu programari empresarial, les empreses podrien enfrontar-se al règim sancionador específic que fixa sancions tant per a les empreses usuàries (fins a 50.000 euros) com les comercialitzadores del programari (fins a 150.000 euros).

 

Com saber si el meu sistema actual compleix la Llei Antifrau?

Davant una situació com aquesta s'hauria de contactar directament amb el seu proveïdor o partner tecnològic per a consultar si el seu actual sistema de gestió comptable compleix amb els nous requeriments legals. 

És important disposar d'una total tranquil·litat en el compliment del marc normatiu, i més en aspectes tan rellevants com la gestió comptable d'un negoci.

La confiança en el vostre proveïdor tecnològic i la capacitat d'adaptació de l'actual programari informàtic seran determinants per a tenir garantia de compliment legal. 

És freqüent que en l'adquisició de programari empresarial els punts de decisió clau se centrin en les funcionalitats. Però existeixen altres aspectes que poden ser vitals a llarg termini com la fortalesa del partner, com serà el futur servei una vegada s'hagi implantat la solució o quina política d'evolutius i millores t'ofereixen el ERP triat i el partner tecnològic. 

 Post: El que no hauries d'oblidar en l'elecció del teu ERP 

Aquelles empreses que hagin tingut en compte aquests aspectes en l'adquisició del seu programari empresarial avui estaran tranquil·les davant el nou marc legal.

 

Garantizar el cumplimiento contable con SAP Business One

SAP Business One, que ofereix un conjunt complet d'eines per a operacions financeres i comptables optimitzades, permet el compliment dels nous requeriments de la nova Llei Antifrau. 

L'adquisició de programari d'una empresa líder mundialment com SAP, aporta la garantia que el seu sistema sempre estarà actualitzat, tant a les noves tecnologies com requeriments socials o legals.

En ACTIUM Digital, com partners de SAP, oferim als nostres clients la tranquil·litat de actualitzar els seus sistemes comptables amb SAP Business One: 

SAP Business One no sols li evita sancions amb el compliment comptable enfront de la nova llei antifrau de l'Agència Tributària, si no que l'ajudarà a prendre les decisions empresarials correctes gràcies la seva informació en temps real. 

 

Si l'actual programari de comptabilitat s'ha quedat petit o desitges conèixer més sobre un ERP dissenyant per a PIMES, és el moment de descobrir com SAP Business One pot fer-vos la vida més simple.

Però recorda que en el mercat s'han establert idees equivocades com la que SAP és car i difícil d'implementar. No és veritat!

 Post: Els 5 mites que has de conèixer sobre SAP Business One 

 

Esperem que aquesta informació li hagi estat d'utilitat i si necessita més informació, no dubti en contactar amb el nostre equip d'especialistes en SAP Business One!

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada