Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

 

El 25 de març a través de Zoom es va dur a terme l’acte de cloenda Una visió de futur, organitzat per COELL (Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida) i AETI (Associació d'Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació) i amb la participació de TMI com a empresa en procés d’expansió i en plena transformació digital i ACTIUM Digital com a consultoria experta en l’acompanyament en el camí de la transformació digital per a les empreses.  

Durant la jornada, es va parlar sobre el grau de maduresa digital de les empreses i del canvi radical de mentalitat que ha suposat la nova situació sanitària i la capacitat de resiliència dels negocis: des de les reunions virtuals amb plataformes de vídeo conferències com Zoom o Microsoft Teams, fins a la renovació o creació de pàgines web i la creació d’eCommerce per a poder seguir venent però a través d’un canal digital, ...etc.

Aquests canvis, han fet veure a moltes empreses que és tan important vendre els seus productes i/o serveis com entendre, aprofitar i analitzar les dades per a millorar en productivitat, rendiment i a nivell econòmic.

Les compres online han vingut per a quedar-se i per a ser una forma potent de venda – abans del confinament els eCommerce ja estaven en procés d’expansió i augment any rere any, però la pandèmia ho ha accelerat i moltes més marques compten amb una plataforma de comerç electrònic. De fet, segons Salesforce, durant el segon trimestre de 2020, les vendes online a Espanya van pujar un 67%, el tràfic un 33% i la despesa per cada comanda un 19,7%. Sens dubte, tal i com mostren els resultats, és un bon moment per a tenir una botiga online.

En l’acte el sr. Josep Maria Gardeñes, President de COELL, fou l’encarregat de donar la benvinguda. A continuació va intervenir el sr. Joan Talarn, President de la Diputació de Lleida. I el sr. Josep Maria Freixanet va exposar les conclusions de la digitalització.

En la taula d’experiència, Marco Milanovic, director de Màrqueting d’ACTIUM Digital, la marca de transformació digital de SEMIC, va parlar sobre com ACTIUM Digital s’encarrega d’ajudar a les empreses a trobar el projecte ideal per a cada una, un projecte de transformació digital que s’adapti a les necessitats particulars de cada negoci.

I com a representant d’una empresa que ha iniciat el seu procés de transformació digital, va participar l’Alex Alvarez, Director General de TMI.

TMI és una empresa lleidatana, creada l’any 2000, fabricant de maquinària d’ensacat, paletitzat i enfardat present a 25 països, ja que la internacionalització és un dels pilars del seu negoci. A TMI aposten per la innovació de la tecnologia de producció i ho fan amb impressores 3D i realitat virtual, a més, han digitalitzat els processos interns amb la implantació de SAP Business One, la predicció i millora amb analítica empresarial per saber com millorar la producció d’un producte i la renovació de la seva pàgina web ha estat clau per a la generació de negoci a nivell internacional. I des d’ACTIUM Digital hem estat els encarregats d’ajudar-los en aquest procés.

 

Volem agrair a COELL i a AETI per organitzar una jornada tan interessant i poder donar a conèixer unes reflexions molt necessàries sobre la transformació digital per a les empreses i per comptar amb nosaltres com a experts en projectes de transformació digital. També, volem agrair a TMI que ens acompanyés en aquesta jornada i la seva confiança en el nostre equip pels seus projectes de transformació digital.

Logos COELL - TMI

 

En aquest enllaç et deixem el PDF de presentació que vam exposar a la jornada perquè puguis veure’l. I si t’animes a començar un projecte de transformació digital, contacta amb nosaltres aquí.

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada