Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

El passat 28 d’octubre, part del nostre equip d’eCommerce, va viatjar fins a Madrid per assistir al Meet Magento 2019 al teatre Goya.

En aquesta edició, més de 700 assistents especialistes en Magento, es van reunir per assabentar-se de les novetats, actualitzacions i tendències de la tecnologia líder en plataformes ecommerce en les diferents conferències organitzades per Interactiv4.

Què és el Meet Magento?

Es tracta d’un esdeveniment oficial de la comunitat Magento i del sector ecommerce a nivell internacional que es celebra cada any en una país diferent. En aquesta ocasió, i per cinquena vegada, li va tocar a Espanya.

L’esdeveniment va comptar amb més de 45 speakers referents del sector com Ben Marks, Ignacio de Paula, Jordi Ordoñez i Jason Woosley, entre d’altres. També hi va haver més de 28 sessions de keynotes, workshops i taules rodones.

Perquè treballem amb Magento?

Senzill, perquè Magento és la plataforma de gestió ecommerce, tant B2B com B2C, que et permet reduir costos, fer seguiment de les mètriques de vendes d’inventari i automatitzar les tasques repetitives de gestió de comandes a través del seu panel. Una plataforma ecommerce Magento permet estalviar hores d’esforç i dedicar el temps a elaborar estratègies de venda per augmentar els beneficis.

A més a més, és una tecnologia àgil, fàcil d’utilitzar i que permet tot tipus d’integracions.

Al ser una plataforma de codi obert, es troba en tot moment en constant evolució. El que ens permet actualitzar la teva botiga online per assegurar sempre la millor interfície i serveis.

Tens curiositat per veure com funciona Magento? Posa’t en contacte amb el nostre equip!

Guia Black Friday

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada