Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Abans de 2020 el Black Friday era una de les dates més importants de vendes a nivell online i offline, de fet, a Espanya les vendes en eCommerce i botigues físiques van augmentar fins a un 706% al 2018 respecte a l’any anterior. Però... i aquest any? Com ha afectat o afectarà la pandèmia de la COVID-19 a l’escenari de vendes online de Black Friday? Doncs tot i que encara no en tenim la certesa, tenim l’opinió dels experts i diuen que les tendències segueixen a l’alça i que aquest any es facturarà un 20% més respecte a 2019.

Si vols més informació i dades sobre les tendències de venda i Black Friday t’animem a que et descarreguisaquesta Guia gratuïta sobre eCommerce Black Friday 2020. És una guia que et serà útil tant si disposes d’un eCommerce B2C com d’un eCommerce B2B i fins i tot si encara no el tens però desitges començar a informar-te per a un futur projecte de botiga online.

Guía Black Friday

Contingut de la Guia eCommerce Black Friday 2020

Perquè puguis sumar-te a la tradició americana que aconsegueix rècords en vendes any darrere any en totes les botigues online d’Espanya t’ajudem amb:

  • Black Friday abans de 2020:una secció amb la mitjana de vendes mundial respecte a un dia normal i els percentatges de vendes i interès durant la setmana del Black Friday perquè puguis comprovar com evoluciona.
  • Black Friday 2020, lo que dicen los expertos: datos esenciales sobre las previsiones de este año.
  • L’activitat dels consumidors al BFen concret, les dades a Espanya, per hores.
  • Una piràmide de preferències de compra: troba quina és la preferència de compra d’articles durant el Black Friday a Espanya.
  • Consells, tips i recomanacions per a preparar el teu eCommerce pel Black Friday: amb una secció d’accions a realitzar a la teva plataforma eCommerce per a optimitzar-la, una altra d’accions de màrqueting digital per a reforçar la campanya i una tercera amb altres consideracions també a tenir en compte.
  • Magento, la plataforma eCommerce que necessites per a un Black Friday exitós: funcionalitats, beneficis i informació sobre la plataforma líder en botigues online.

Toda esta infTota aquesta informació pot ser teva de forma totalment gratuïta si fas clic aquí. Aprofita i optimitza ara la teva botiga online per a tenir-la preparada per una de les dates clau de l’any a nivell de vendes! No deixis que la teva competència guanyi terreny amb el seu eCommerce en una campanya com aquesta.

I si vols més consells o tens consultes concretes, envia’ns un correu a [email protected] o escriu-nos un missatge a les nostres xarxes socials. Ens encantarà ajudar-te!

Guia Black Friday

 

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada