Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Alvaro Perera, Director d’ACTIUM Digital, per a Vint-i-dos, Revista de Ciència i Tecnologia: “El més important per a una empresa és conèixer i aprofitar la tecnologia al seu abast per a millorar processos i l’experiència dels clients”

 

Entrevista de Segre a Alvaro Perera

 

Alvaro Perera és Director d’ACTIUM Digital i Responsable d'Estratègia Digital i Innovació de SEMIC. Grup Segre el va entrevistar fa uns dies per a Vint-i-dos, el seu suplement mensual de Ciència i Tecnologia.

En aquesta entrevista el nostre Director explica que adaptar-se a la digitalització i al comerç electrònic és imprescindible per a qualsevol empresa per a poder sobreviure, però que allò que sigui més recomanable dependrà en gran part de cada empresa i la seva tipologia.

També va parlar del projecte desenvolupat per ACTIUM Digital per a Plusfresc, la coneguda marca de supermercats lleidatana i del nou eCommerce de SEMIC B2B que s'està desenvolupant i que veurà la llum molt aviat.

 

NO ET PERDIS L'ENTREVISTA SENCERA EN AQUEST ENLLAÇ

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada