Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Tothom té clar que la informació i les dades de qualsevol empresa estan emmagatzemats en servidors però... saps que són exactament i per a què serveixen? O que poden ser servidors físics o servidors al núvol? Si no coneixes les respostes, no et preocupis, segueix llegint i resolem els teus dubtes!

 

Què és un servidor i perquè serveix?

Un servidor és un ordenador o una participació d’aquest molt potent que s’encarrega d’emmagatzemar arxius i distribuir-los perquè siguin accessibles als usuaris. I si la teva intenció és donar el salt cap a la transformació digital de la teva empresa, en necessites un per a gestionar de forma més eficient i segura els serveis interns i les aplicacions de gestió.

Un servidor, com els de Microsoft Azure, vindria a ser el cervell electrònic del sistema informàtic d’una empresa, capaç demmagatzemar informació en una base de dades, registrar noves dades generades al centre de treball, guardar informació confidencial, gestionar les comunicacions mitjançant el correu electrònic, controlar la precisió de funcionament dels equips de lempresa o prestar serveis de telefonia i internet.

 

És un millor servidor dedicat o un compartit?

La resposta depèn molt de les teves necessitats. Cada tipus de hosting té uns avantatges sobre l’altre que hauràs de valorar en funció dels teus objectius reals.

Per exemple, un hosting compartit té un cost inferior i totalment segur, ja que es realitzen còpies de seguretat de manera regular, però té limitacions de recursos. En canvi, un hosting dedicat té un cost més alt però disposa de recursos de CPU i RAM assignats garantits.

 

Quins beneficis té un servidor cloud vs un servidor físic? 

A ACTIUM Digital treballem amb servidors cloud de Microsoft Azure, una plataforma d’informàtica al núvol. I els motius els veuràs ben clars a continuació:

  • Estalvi de costos: emmagatzemar la informació al cloud elimina les despeses de manteniment d’oficines o magatzems, la contractació de treballadors,... Amb un servidor al cloud les empreses poden accedir a les dades i als recursos informàtics en qualsevol moment i en qualsevol lloc, sense limitacions.
  • Major seguretat i confiabilitat: tot i que poden semblar menys segurs, de fet, són tot el contrari. Els servidors al núvol, com els de Microsoft Azure, inverteixen molt en ciberseguretat per a evitar atacs de crackers i en fer còpies de dades segures per a poder recuperar-les davant qualsevol imprevist. I els de MS Azure destaquen justament per tenir més certificacions que qualsevol altre proveïdor al núvol pel que fa a privacitat, compliment normatiu i seguretat.
  • Major productivitat, velocitat i rendiment: és un sistema modular i escalable. Si la teva empresa necessita ampliar la grandària del servidor no hi ha cap problema, en uns pocs minuts es pot disposar de l’espai, ja que els recursos informàtics al cloud són pràcticament il·limitats. I aquesta flexibilitat i el fet que es proporcionin recursos ràpids i que mai es quedin obsolets, fa més productius l’equip.
  • Escala global: la informàtica al núvol s’executa en centres de dades de tot el món. Aquest fet aporta resistència i confiabilitat a escala mundial, ja que permet crear còpies de seguretat de les dades en més d’una ubicació geogràfica. I a la vegada, permet subministrar recursos d’IT des d’ubicacions geogràfiques específiques si és necessari, per exemple: oferir una major o menor capacitat de procés, emmagatzemament i ample de banda.
  • Actualitzacions constants: avui en dia la tecnologia evoluciona a un ritme frenètic i els servidors al núvol permeten adaptar-se i actualitzar-se de manera gairebé immediata. Per tant, és una plataforma que mai quedarà obsoleta.

 

Perquè escollir els servidors de Microsoft Azure?

El 95% de les empreses incloses a la llista Fortune 500 confien el seu negoci a Microsoft Azure per ser una garantia d’èxit i tenir la cartera de compliment més completa del mercat. MS Azure permet reduir costos de seguretat i protegir les dades en un núvol de Vanguardia, creat amb hardware personalitzat, controls de seguretat integrats en els components de hardware i firmware, i una protecció més gran davant les amenaces, com els atacs DDoS.

L’equip de MS Azure està format per més de 3.500 experts en ciberseguretat per a garantir que la informació que guardes en els seus servidors estigui protegida i fora de perill de crackers en tot moment.

Què en penses? Vols saber-ne més sobre els servidors de Microsoft Azure? Fes clic aquí per a accedir a més informació o clica aquí si desitges que un dels nostres consultors especialitzats en transformació digital es posi en contacte amb tu per a resoldre tots els teus dubtes i preguntes.

I no t’oblidis de seguir-nos a les nostres xarxes socials per estar informat en tot moment de les novetats, webinars i solucions sobre transformació digital!

Calendari eCommerce 2021

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada