Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Un software ERP com SAP Business One és imprescindible per a qualsevol pime que vulgui gestionar totes les dades integrades del seu negoci des d’una única aplicació. Un ERP, o sistema de planificació de recursos empresarials, permet una gestió intel•ligent per a un control àgil i una presa de decisions ràpides.

Però existeixen dos tipus d’ERP, l’ERP vertical i l’ERP horitzontal. Saps quin és quin i quines diferències existeixen entre els ambdós? No? Doncs segueix llegint perquè t’ho expliquem perquè no en tinguis cap dubte!

 

ERP vertical vs ERP horitzontal

La major diferència entre ambdós softwares és que l’ERP horitzontal és una plataforma generalista amb els mateixos mòduls i funcionalitats per a totes les empreses i, en canvi, el ERP vertical està especialitzat en un sector concret amb funcions específiques que s’adapten a processos particulars que no es troben en els ERP horitzontals o generalistes. Una altra diferència entre els dos tipus d’ERP és que l’ERP horitzontal sol implantar-se de manera més ràpida, el temps de formació és menor i la capacitat d’innovació és més gran. Però en canvi, el ERP vertical t’aporta una major adaptació a processos sectorials i et dota d’experiència i coneixement del sector de la teva empresa.

Segur que arribats a aquest punt et preguntaràs: quin dels dos tipus és millor per a la meva empresa? Doncs bé, a continuació et donem més detalls de cada un perquè et sigui més fàcil prendre una decisió.

 

Perquè escollir un ERP vertical?

L’ERP vertical ha de ser la teva elecció si el teu negoci té una gran quantitat de processos múltiples.

A ACTIUM Digital, com a partners de SAP, hem desenvolupat solucions verticals d’ERP per a empreses de: agroinsums (fabricants i distribuïdors de productes de nutrició vegetal o agroquímics), magatzem avançat SGA (alimentació, tècnica i distribució de productes de consum massiu, químiques i farmacèutiques, logística a tercers, distribució d’articles serialitzats), retail (comercialització massiva i minorista de productes o serveis uniformes a grans quantitats de clients) i distribució de productes veterinaris (distribuïdors de productes zoosanitaris i veterinaris). Vols saber quines són les principals funcionalitats d’aquests? Clica aquí i ho podràs comprovar.

Però si la teva pime no encaixa en cap d'aquests quatre verticals de SAP Business One, podem desenvolupar una solució vertical específica a les necessitats del teu sector empresarial.

 

Quins avantatges té un ERP vertical?

Aquests són els principals avantatges d’un ERP vertical:

- Adaptable a altres sistemes de gestió empresarial.

- Evita desenvolupaments a mida clàssics.

- Coneixement profund del sector o nínxol en qüestió.

- Accelera el compliment d’objectius.

- Brinda un mapa de seguiment de cada procés.

 

Perquè escollir un ERP horitzontal?

Has d’escollir aquest tipus de plataforma, un ERP horitzontal, si busques un software amb una arquitectura molt flexible i àgil que ofereixi un entorn de desenvolupament amb gran quantitat d’eines per a personalitzar l’ERP i que aquest sigui usable. Està pensat per a realitzar funcions de gestió comuns en la majoria d’empreses com són el control econòmic (gestió de preus, descomptes, promocions, ofertes, ...), la gestió financera (control de balanços i tresoreria, gestió bancària, control de factures, gestió de cobraments i pagaments,...), la gestió comercial (gestió de tasques, control de compres, vendes i estocs,...) i el control d’estoc (gestió i control de totes les entrades i sortides de mercaderia).

 

Quins avantatges té un ERP horitzontal?

Et detallem els avantatges principals d’un ERP vertical:

- Preu inferior que l’ERP vertical.

- Implantacions més ràpides.

- Formacions més senzilles.

- Major capacitat d’innovació i de desenvolupament.

 

Perquè escollir SAP Business One ja sigui com a ERP horitzontal o ERP vertical?

La resposta és fàcil, i és que SAP és una garantia d’èxit en solucions d’ERP. De fet, és el líder mundial de les plataformes de gestió per a pimes amb més de 400.000 clients a nivell mundial i una aposta segura pel teu negoci.

I SAP Business One és el software creat i dissenyat específicament per a donar resposta a les necessitats de les petites i mitjanes empreses:

- Cobreix tots els processos del teu negoci (gestió i administració, comptabilitat i finances, inventari i distribució, compres i operacions, vendes i atenció al client, gestió de projectes i de recursos i producció i MRP).

- Permet una completa parametrització i adaptació.

- Escalable i ampliable per a acompanyar el teu creixement.

- Flexibilitat d’implementació.

- Ús de les noves tecnologies per a una millora continua.

- Baix cost de la propietat i el suport.

 

Oi que té bona pinta? Sol•licita una demo fent clic aquí i ho podràs comprovar amb els teus propis ulls!

Bé, esperem haver-te ajudat a decidir-te o com a mínim a aclarir dubtes sobre cada tipus d’ERP, l’ERP vertical i l’ERP horizontal. Tot i que si tens més preguntes i vols que un consultor expert en SAP Business One t’aconselli sobre el tema, només has d’enviar-nos un correu electrònic a [email protected] i tan aviat com pugui et contestarà per resoldre els teus dubtes. O si ho prefereixes, podem concertar una videotrucada mentre duri l’estat d’alarma i explicar-t’ho tot sobre l’ERP ideal per a pimes, SAP Business One, i en quant passi, pots venir a visitar-nos. Estarem encantats de rebre’t!

 

Whitepaper Agroinsums

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada