Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

 

Del 19 al 21 de febrer ha tingut lloc a Mallorca el primer, dels tres congressos anuals programats a nivell mundial, d’innovació per a pimes de SAP de l’any. El focus principal de l’esdeveniment ha estat la presentació de les últimes novetats en productes i tecnologies de SAP per les pimes.

 

Al ser partners de SAP Business One, l’Oscar Franco, el nostre director de projectes de SAP Business One, juntament amb en José García, Responsable de Suport i Base Instal·lada de SAP Business One, van assistir al SMB Innovation Summit 2020 de Mallorca per a conèixer les novetats de SAP i les noves tendències de la indústria que afecten a petites i mitjanes empreses.

Oscar Franco y José García en SMB 2020

El congrés es va celebrar al Centre de Convencions de Palma, un espai multifuncional dissenyat per l’arquitecte Francisco Mangado i inspirat per les ones del mar mediterrani. En els més de 2.300 m2 d’exposició i amb un èxit de participació de més de 1.000 professionals, es van dur a terme més de 100 ponències i sessions de demo en els 3 dies del congrés.

Alguns dels oradors més esperats per la comunitat de SAP en l’esdeveniment foren Joost Tigelar, Subhomoy Sengupya, Alan Clarke, Jürgen Sattler, Allan Lykke Christensen y Jim Lawless.  

L’ambient del congrés d’innovació de SAP ens ha permès descobrir com aconsegueixen l’èxit les pimes de tot el món, a quins obstacles s’enfronten i quines oportunitats sorgeixen pel futur que ens permetin impulsar els negocis dels nostres clients.

El pas per aquest congrés de SAP , el SMB Innovation Summit 2020 de Mallorca, ha estat una experiència molt enriquidora i interessant que ens ha aportat informació que aplicarem en pròxims projectes i que traslladarem als nostres clients tant aviat com puguem.

Un gran pas per seguir impulsant la transformació digital de les empreses amb solucions com SAP Business One!

Whitepaper Agroinsums

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada