Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Ajuts de fins a 20.000€ per a projectes de Transformació Digital

Tornen els ajuts d'ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'empresa) i la Generalitat de Catalunya. A partir del 6 d'abril es podrà sol·licitar els Cupons d'Indústria 4.0. Fins a 2,5 milions d'euros en ajuts per a PIMES catalanes!

ACTIUM Digital, com a partner tecnològic i com a proveïdors certificats en ACCIÓ, podem ajudar-vos a sol·licitar els ajuts i implantar els projectes de digitalització i Indústria 4.0. !

 

Ajuts per a la Transformació Digital

Els cupons a la indústria 4.00 tenen com a objectiu concedir ajuts per a la contractació de serveis d’innovació i la implementació de tecnologies de la indústria 4.0 per millorar els productes, els serveis o els processos de l'empresa. Es poden bescanviar per un dels següents serveis:

  • Cupó diagnosi indústria 4.0: Definició d’un full de ruta per a la transformació digital de l’empresa. Aquesta diagnosi inclou la identificació d'oportunitats de millora per permetre la incorporació de noves tecnologies i facilitar el canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l'establiment de plans de transformació.
     
  • Cupó implantació indústria 4.0: A partir d’una estratègia de transformació digital definida, aquest cupó inclou l’assessorament en la integració i testatge de tecnologies de la indústria 4.0 a través de la realització de proves pilot o l’accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars.

 

Projectes de transformació digital a dur a terme:

Les tecnologies que estan considerades dins de la definició d’indústria 4.0 són les que tenen a veure amb: Internet de les Coses Industrial i Sistemes Ciberfísics, Analítica de dades, Big Data i Intel·ligència Artificial, Computació al Núvol, Integració Horitzontal i Vertical de Sistemes, Ciberseguretat, Robòtica Avançada, Realitat Augmentada i Realitat Virtual, Tecnologies de Simulació, Fabricació additiva i Impressió 3D, Tecnologies Quàntiques o Blockchain.

 

Qui pot sol·licitar els ajuts per a la transformació digital convocats per ACCIÓ?

Aquelles PIMES amb, com a mínim, 2 anys de vida a la data de publicació de la convocatòria, comptats a partir de la data d’inscripció de l’empresa al Registre Mercantil o la data d’alta censal a Hisenda en el cas d’empresaris individuals.

Un beneficiari que hagi rebut un cupó en el tres anteriors convocatòries no pot rebre un ajut aquest any de la mateixa categoria.

Fes clic aquí per a consultar la resta de requisits dins de les bases reguladores.

 

Quina és la quantia de la subvenció dels Ajuts d’ACCIÓ 2021?

Fins a un màxim de 20.000€, sempre i quan no superi el cost de l’actuació subvencionada.

Els projectes subvencionats es podran executar entre l’1 de gener de 2021 i el 30 de setembre de 2022 i no es donaran ampliacions d’aquest termini.

 

A quin tipus de proveïdors es poden contractar els serveis per al disseny i desenvolupament dels diferents projectes de transformació digital?

Han de ser proveïdors acreditats per ACCIÓ en virtut de les Resolucions per a l’acreditació d’assessors en l’àmbit sectorial RIS3CAT indústria 4.0 o entitats acreditades TECNIO.

 

A ACTIUM Digital som ja proveïdors acreditats per ACCIÓ, així que si necessites assessoria per a iniciar el teu projecte de transformació digital pots enviar-nos un correu a [email protected]  i un dels nostres consultors especialistes en tecnologia i transformació digital es posarà en contacte el més aviat possible!

 

Com sol·licitar els Ajuts dels Cupons Indústria 4.0?

  1. Contacta: deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte per donar-te tota la informació sobre els Ajuts.
  2. Valoració i memòria del projecte: ens reunirem amb tu i el teu equip per a conèixer les vostres necessitats i crear un projecte de transformació digital que encaixi amb el teu negoci.
  3. Tràmits: t'ajudem a conèixer quin sóns els tràmits a gestionar i t'acompanyem en el moment de fer-los. És molt simple i àgil.
  4. Sol·licitud: t'animem a presentar la sol·licitud el dia 6 d'abril a primera hora, ja que el procediment de concessió és per ordre d'entrada de les sol·licituds.

 

Comencem? No perdis l’oportunitat! Contacta amb nosaltres!

Compartir:

Comentaris