Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Interbrand, la consultoria de màrqueting d’Omnicom, amb seu a Nova York i amb oficines a 13 països, ha publicat el document “Best Global Brands 2020” en el que s’analitzen les 100 millors marques a nivell mundial: els seus beneficis, possibilitats d’expansió, lideratge, notorietat, compromís i rellevància, entre altres aspectes. I estem molt orgullosos i feliços perquè han qaulificat a SAP, un dels nostres partners tecnològics, com una de les millors 20 marques a nivell mundial.

En el seu conjunt, aquestes 100 marques, han aconseguit augmentar el seu valor en un 9%. La pandèmia de la COVID ha aconseguir accelerar les tendències de transformació digital en les marques més potents. La mitjana de creixement de les marques a la xarxa és del 14% però en tecnologia és del 20%.

SAP, apareix en la posició número 18, per davant de Chanel, Ikea, Instagram, Netflix i Youtube, entre moltes d’altres. I el seu creixement durant aquest any ha estat d’un 12%.

SAP 18º

SAP, sota el lideratge de Christian Klein, CEO de l’empresa des de la primavera de 2020, és una empresa de tecnologia amb gairebé 50 anys d’història i més de 440.000 clients. I un dels productes estrella de SAP és l’ERP líder per a pimes: SAP Business One.

SAP Business One va sortir al mercat al 2006 i des d’aquest moment s’ha convertit en l’ERP per a optimitzar la gestió de petites i mitjanes empreses favorit a nivell mundial.

Amb SAP Business One es pot optimitzar la gestió de vendes i clients, obtenir un major control de compres i de l’estoc de l’inventari, generar informes puntuals i precisos basats en dades de tota l’activitat empresarial i fomentar la mobilitat dels treballadors, doncs es pot accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

dels treballadors, doncs es pot accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Vols més informació sobre SAP Business One? Visita la landing amb més informació i on et podràs descarregar el datasheet.

Vols saber quant costa SAP Business One? T'ho diem aquí!

Whitepaper Agroinsums

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada