Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

El pròxim 23 i 24 de novembre l’equip d’ACTIUM Digital participarà com a sponsor a la tercera edició de la Hackaton organitzada per LleidaHack a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

 

Què és la HackEPS?

És un esdeveniment organitzat per LleidaHack, una associació creada principalment per alumnes de l’EPS de Lleida per a fomentar la passió per la tecnologia.

A la HackEPS els participants tan sols han de dur moltes ganes de dissenyar, programar i aprendre durant 24 hores seguides. Pot inscriure’s qualsevol persona major de 18 anys i pot participar de manera individual o per equips d’un màxim de 4 persones.

Les inscripcions per aquesta edició ja estan tancades, tan sols queda esperar a que arribi el cap de setmana del 23 i 24 de novembre per gaudir dels reptes proposats pels sponsors.

 

Com funciona la HackEPS?

El dissabte 23 de novembre, un cop s’hagi realitzat el chek-in, es presentaran els diversos reptes preparats per les diferents empreses patrocinadores.

Finalitzat el termini de desenvolupament, cada equip presentarà el seu projecte al jurat corresponent mitjançant la exposició d’una DEMO, la qual, no pot durar més de 10 minuts. Durant aquest DEMO, l’equip ha de mostrar el funcionament del sistema desenvolupat, així com aquells aspectes de l’idea que l’empresa patrocinadora del repte consideri més rellevants.

 

Tot i que la Hackaton no comença fins el dia 23, els participants inscrits podran completar diversos reptes proposats en el DailyHack, un concurs previ a l’esdeveniment. Si es presenten tots els reptes assolits, es podrà guanyar un premi extra que no es farà públic fins a l’entrega de premis.

Cada un dels reptes serà d’una temàtica diferent: algorítmica, web scraping o Machine learning.

El HACKEPS és un esdeveniment creat per a fomentar la creativitat i talent tecnològic entre els més joves. Ben aviat, us explicarem com ha estat l’experiència d’aquest any!

 

Checklist SEO

 

Compartir:

Comentaris