Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

El núvol està de moda! I és que cada cop més la tendència va dirigida a implantar els servidors cap al cloud i per això a ACTIUM Digital t’oferim la possibilitat de fer-ho.

 

No coneixes què són els servidors al núvol i/o com funcionen?

La computació al núvol és un nou model de prestació de serveis de negocis. Són servidors des d’Internet encarregats d’atendre les peticions en qualsevol moment. Es pot tenir accés a la informació o servei, mitjançant una connexió a internet des de qualsevol dispositiu mòbil o fixe ubicat en qualsevol lloc. Serveixen als seus usuaris des de varis proveïdors d’allotjament repartits per tot el món. És un sistema que redueix costos, garanteix un millor temps d’activitat i millora la seguretat dels llocs web.

Si estàs decidit a implantar els teus servidors al núvol has de saber que amb l’ERP més potent del mercat, SAP Business One, és possible. I que des d’ACTIUM Digital podem ajudar-te a implantar el teu SAP Business One Cloud.

Els beneficis de l’emmagatzematge al cloud són molts i és un pas clau en l’estratègia de transformació digital de tota empresa per assegurar la innovació i evolució del negoci.

 

Tot el que has de saber de SAP Business One Cloud

Amb SAP Business One Cloud no necessites tenir un servidor a l’oficina, només disposar de connexió a internet. Si la teva pime vol apostar per aquest ERP al núvol aconseguirà els següents beneficis:

  • Disponibilitat i accessibilitat. L’accés estarà disponible des de qualsevol ubicació geogràfica i des de qualsevol dispositiu, sense restriccions, aportant informació estratègica en temps real i aportant transparència sobre disponibilitat, temps d’inactivitat i manteniment. Accés les 24 hores els 365 dies de l’any.
  • Velocitat i agilitat. Es redueixen els temps de desplegament (posada en marxa gairebé immediata) i les actualitzacions automàtiques i ampliacions es fan de manera més ràpida.
  • Estalvi. En consum elèctric, en costos vinculats a la pròpia infraestructura, en manteniment de sistemes, en inversió en hardware servidor...
  • Major seguretat. Davant d’atacs informàtics, virus o accidents l’emmagatzemament al núvol ofereix un alt nivell de seguretat. A més a més, podràs tenir la tranquil·litat de que el teu negoci pot seguir funcionant en tot moment gràcies a les continues copies de seguretat automàtiques. En canvi, els servidors locals poden sofrir sobrecàrregues, errors i danys que posen en risc la informació més important de la teva empresa.
  • Simplificació i escalabilitat. Evitant que la complexitat i el creixement en tecnologia de la informació es converteixi en un malson.  Bàsicament, a mesura que la teva empresa vagi creixent, l’espai s’anirà adaptant a les teves necessitats perquè els servidors en el núvol ofereixen flexibilitat si el negoci creix o bé si hi ha una necessitat puntual (i tot perquè la gestió de l’emmagatzematge de dades és senzilla i àgil) de manera infinita.

Sabem que escollir entre un servidor al núvol (cloud) o un local és un element clau per a qualsevol pime, ja que tindrà un fort impacte tant a mig com a llarg termini en el desenvolupament i el creixement del negoci.

Els nostres consultors podran assessorar-te sobre quin s’adapta millor al teu negoci, si un al cloud o un local. Per això, si tens dubtes o preguntes, envia’ns un correu a digital@actiumdigital.es i un dels nostres consultors experts en SAP Business One Cloud es posarà en contacte amb tu i t’explicarà els beneficis, les funcionalitats, les característiques i les especificacions de cada un i analitzarà quin sistema és millor per a la teva empresa.

O si ho prefereixes, deixa’ns el teu telèfon i et truquem,  estarem encantats d’ajudar-te!

Ah! I no t’oblidis de donar-li un cop d’ull a la nostra pàgina de SAP Business One, a la de verticals de SAP i a la de SAP TPV. Et prometem que t’interessaran!

Whitepaper Agroinsums

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada