Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

El passat dijous 17 d’octubre es va celebrar a l’auditori Joan Oró, del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, la jornada El repte de la transformació digital a les empreses amb gran èxit de participació

Per a celebrar el naixement de la nova marca de SEMIC, ACTIUM Digital, es va realitzar una jornada de transformació digital a Lleida. Durant la jornada, els més de 130 empresaris i professionals assistents van poder gaudir de diferents ponències sobre transformació digital.

La jornada va ser organitzada amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Lleida, PIMEC Lleida, COELL i Forum Empresa. I van participar a les ponències alguns proveïdors tecnològics d’ACTIUM Digital com SAP, l’ERP líder a nivell mundial en pimes, IBM, una reconeguda empresa multinacional americana de tecnologia, i Qlik, l’empresa de Business Intelligence amb plataformes sense límits en exploració de dades.

A l’iniciar l’esdeveniment, Oscar Lòpez, CEO de SEMIC, i Alvaro Perera, CDO d’ACTIUM Digital, van explicar els motius que han impulsat a la creació d’aquesta nova marca i la posició estratègica que tindrà al mercat.

La gran estrella de l’esdeveniment fou en Marc Vidal, prestigiós consultor en transformació digital i estratègia digital, analista de Nova Economia, inversor tecnològic i professor d’escoles de negoci, escriptor i un sol·licitat conferenciant internacional, qui fou rebut amb gran entusiasme pel públic de la sala.

Però també van poder escoltar a en Ferran Garcia, Principal Solution Architect a Qlik, qui va parlar sobre l’anàlisi de dades per a prendre millors decisions empresarials; a en Victor López, Ecosystema Technical Leader a IBM, qui va explicar diferents casos d’ús de la intel·ligència artificial a les empreses amb la tecnologia Watson d’IBM; i a en Juan Pérez, Product Manager de SAP Business One a SAP Espanya, qui va exposar com es poden convertir les pimes a les empreses intel·ligents.

Per a finalitzar l’esdeveniment, contàrem amb la participació de Jordi Barri del Grup Teresa Carles, de Josep Gómez de Mutua Intercomarcal i de Carles Hurtada de Supermercats Plusfresc en una taula rodona moderada per l’Alvaro Perera, soci fundador de SEMIC.

Una jornada exitosa plena de tecnologia, coneixement, noves tendències i bones xerrades que esperem poder repetir aviat amb tots vosaltres. La transformació digital dona i donarà molt que parlar! Mentre, us deixem en aquest enllaç un àlbum de fotos de la jornada perquè vegeu com va ser aquesta experiència.

Volem agrair públicament a tots els assistents, clients i equip pel recolzament de la creació d’aquesta nova marca, ACTIUM Digital, que té com a objectiu acompanyar a les empreses en la seva transformació digital.

A ACTIUM Digital disposem d’un ampli catàleg de solucions per a impulsar la transformació digital de les empreses: des de SAP Business One, l’ERP líder mundial per a pimes, passant per eCommerce (tant B2C com B2B), fins a IoT, Intel·ligència Artificial i fins i tot Business Intelligence, entre altres.

I el seu multidisciplinari equip t’ajudarà a donar el salt a l’eficiència, l’estalvi i la digitalització de tots els processos del teu negoci. Ens vols conèixer? Et truquem!

Checklist SEO

 

Compartir:

Comentaris