Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a digital@actiumdigital.es si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Subscriu-te per rebre les tendències digitals

No et perdis les tendències en Transformació Digital i Innovació

Informació Protecció de Dades de ACTIUM Digital 2019 S.L. (lopd@acitumdigital.és):

FINALITAT :Informar-lo dels nostres productes i serveis per mitjans electrònics. LEGITIMACIÓ : Interès legítim a mantenir-lo informat en la seva condició de client i/o usuari. CESSIONS: No es contemplen. CONSERVACIÓ : Durant la relació contractual i/o fins que ens sol·liciti la baixa comercial i, durant els terminis exigits per llei per atendre eventuals responsabilitats finalitzada la relació. DRETS : Pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les vostres dades i la limitació o oposició al correu electrònic del responsable. En cas de divergències, podeu presentar una reclamació davant l'Agència de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Així mateix, posem a la teva disposició un Delegat de Protecció de Dades que, no només s'encarregarà de supervisar tots els tractaments de dades que es realitzin a la nostra entitat, sinó que els podrà atendre per a qualsevol qüestió relacionada amb el tractament de dades amb els seus col·laboradors. Les dades de contacte del nostre delegat de protecció de dades són: Lant Advocats (Lant Advisors, S.L.P.) actium@delegado-datos.com.