Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Si estàs pensant en llençar una botiga online, ara és el moment perfecte. Al 2019 el número d’usuaris d’Internet a Espanya ha crescut exponencialment i actualment el 71% dels espanyols realitzen compres online de manera periòdica, segons l’últim estudi d’Elogia i IAB.

Però el que verdaderament has de tenir en compte si decideixes fer-ho, és la plataforma en la que la crearàs, si no saps quina escollir, no et preocupis, podem ajudar-te a resoldre els dubtes. A ACTIUM Digital som especialistes en crear eCommerce amb Magento enfocats a la venta i que poden integrar-se en el teu negoci tradicional.

Com a experts en eCommerce vam decidir escollir Magento entre totes les opcions pels seus beneficis i funcionalitats. És una plataforma professional de desenvolupament de codi obert amb una gran comunitat de desenvolupadors que contínuament milloren la solució i és el proveïdor número 1 d’acord amb Internet Retailer top 1000, el B2B 300 i els Top 500 Guides per a Europa i Amèrica Llatina.

A continuació et detallem els motius pels que si esculls Magento pel teu eCommerce tindràs un bon rati de conversions!

 

Motius per a escollir Magento pel teu eCommerce

És la plataforma favorita de la majoria d’empreses i els motius són els següents:

  • Disposa de més de 1000 integracions i extensions d’alta qualitat. Sempre que vulguis podràs afegir funcionalitats que facin més usable i atractiva la interfície del teu ecommerce.
  • Afavoreix que el SEO sigui molt millor. I amb un bon SEO les ventes venen soles.
  • El disseny és lliure, hi ha una infinitat de plantilles i totes es poden personalitzar per aconseguir un ecommerce únic. Pots tenir el que vulguis i com vulguis!
  • Des del panell principal es pot realitzar una gestió integral de la botiga online: mètriques, gestionar reclamacions, atenció al client, enviaments, ... A més a més, Magento permet automatitzar les tasques repetitives de gestió de comandes a través d’aquest panell: estalvia esforç i dedica més temps al teu negoci.
  • Secció de descomptes, cupons i crèdit a la botiga: descomptes per cert temps, cupons de 2x1, cupons amb codis d’únic ús, enviaments gratuïts, descomptes a certs grups de productes, ...
  • Magento permet a l’usuari gestionar el seu catàleg de productes de manera intuïtiva i ràpida sense necessitat que l’administració recaigui en un programador.
  • Magento és una plataforma segura en la que els teus clients no hauran de preocupar-se per les seves dades, és una manera de que confiïn més en la teva empresa i que facin compres en el teu ecommerce de manera recurrent.
  • Optimització d’imatges perquè la velocitat de càrrega no afecti a l’experiència d’usuari.
  • Un ecommerce Magento pot utilitzar-se en múltiples dispositius: és completament usable en format mòbil. I aquest punt és especialment destacable, degut a que els últims estudis de mercat demostren que el 97% dels espanyols majors de 18 anys disposen d’un smartphone i un 77% afirma haver realitzat alguna compra amb el mòbil en algun ecommerce.
  • Permet establir relacions de productes dinàmiques basades en regles per a determinar quins productes presentar com a up-sellers, cross-sellers i relacionats amb cada segment de clients.
  • És escalable i flexible. Un ecommerce creat amb Magento pot personalitzar-se per adaptar-se a qualsevol model de negoci.
  • Disposa de la capacitat d’optimització de les pàgines de categories de productes ordenant-los per: més o menys venuts, per colors, per ser els més recents o els més antics o simplement arrastrant-los i soltant-los en una senzilla interfície.
  • Magento permet la integració amb Google Analytics, amb Mailchimp o amb Amazon, entre altres.
  • Es pot integrar amb qualsevol ERP, com SAP Business One, la plataforma líder d’ERP per a pimes.

 

Quina plataforma puc tenir amb Magento?

Segons les necessitats del teu negoci, podem adaptar el teu projecte ecommerce i convertir-lo en:

  • Un catàleg de productes, per si prefereixes provar abans de llançar-te amb la venta online, podem fer que tinguis un catàleg de productes o serveis a la xarxa. Estudiarem el teu cas i dissenyarem un catàleg usable i adaptat a la teva estructura de productes i serveis.
  • En una plataforma B2C, perquè els teus clients puguin comprar els teus productes des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.
  • En una plataforma B2B, la qual et recomanem si ets fabricant i el teu model de negoci es basa en la venta a altres empreses, distribuïdores o minoristes. Un ecommerce B2B t’ofereix la possibilitat de l’omnicanalitat del teu negoci, agilitzant processos comercials i reduint costos de gestió. Segons informa Magento, un 93% dels compradors interempresarials prefereixen realitzar les seves compres online amb informació d’autoservei, que directament dels venedors.
  • En una plataforma B2Vip, per si disposes d’algún client al que vulguis oferir-li un tracte personalitzat i detallista i creus que val la pena tenir un ecommerce exclusiu per a les seves compres.
  • O bé en una plataforma B2E, la qual serveix per a oferir al teu equip intern, socis o proveïdors un espai corporatiu propi per comprar online.

Com veus, Magento permetrà que el teu eCommerce sigui com tu vulguis, adaptant-se a les teves necessites i que a més a més puguis afegir els mòduls que necessitis en funció de l’evolució de la teva empresa. T’animes a llençar el teu negoci online?  Si tens dubtes o preguntes escriu-nos a [email protected] o truca’ns al 902 109 120 de dilluns a divendres de 9h a 14h. Estarem encantats de parlar una estona amb tu!

Calendari eCommerce 2021

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada