Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Si la teva intenció és submergir-te en un procés de transformació digital, és a dir, en un procés a través del qual un negoci incorpora noves tecnologies i processos digitals per aconseguir major eficiència, has de tenir en compte els reptes als que hauràs d’enfrontar-te abans de començar. Però no tinguis por, a ACTIUM Digital podem ajudar-te a superar-los sense problemes!

 

Reptes dels teus treballadors abans de començar amb la transformació digital

Quan decideixes iniciar el procés, has de tenir en compte una sèries de reptes a nivell humà a superar per a no tenir problemes en un punt més avançat del procés. 

  1. Preparació

    S’ha d’estar preparat pel canvi. Tots els treballadors han d’acceptar que inicien un període d’adaptació i formació en noves plataformes i programes. El procés d’aprenentatge digital formarà part del seu desenvolupament professional i els permetrà gestionar de manera més eficient les seves tasques diàries.

 

  1. Explorar

    Familiaritzar-se amb les eines digitals per a adquirir noves competències a l’hora de treballar aportarà un  grau d’independència i productivitat a tot el teu equip. És interessant que puguin explorar i provar (a base d’assaig i error) diferents aplicacions, eines o plataformes perquè desenvolupin una capacitat d’adaptació i que els sigui més fàcil entendre els canvis i les actualitzacions de programes i sistemes.

 

  1. Motivar per a guanyar

    La motivació dels treballadors jugarà un paper clau en la transformació digital. Cada un ha de comprometre’s a enfrontar els nous reptes amb la ment oberta i amb predisposició. Sortir de la zona de confort per a poder renovar-se, que sabem que no és fàcil, serà la clau i els permetrà guanyar autoconfiança.

 

Reptes d’empresa abans de començar amb la transformació digital

Hi ha molts negocis que desitgen digitalitzar-se, entorn a un 60% de les pimes espanyoles han mostrat interès per emprendre el seu camí cap a la transformació digital. Però... que els impedeix fer-ho?

  1. La inversió

    Tot el canvi estructural i organitzatiu requereix un cost econòmic.

    Però la transformació digital no és una opció. Si vols competir en el mercat has de pensar que es tracta d’una inversió que et beneficiarà notablement en el futur i que la recuperaràs ràpidament.  Així que no tinguis por a invertir capital en aquest procés perquè els beneficis obtinguts seran molt més grans!

 

  1. La logística

El millor per a complir amb els termini en l’era digital és disposar d’un partner logístic que us doni suport i us permeti assumir els temps d’entrega. Avui en dia ningú vol esperar-se una setmana rebre un producte que pot aconseguir en 24 o 48 hores en una altra pàgina o plataforma web. Hi ha moltes empreses que t’ofereixen aquest servei, així que podràs tenir-ho sense problemes.

 

  1. L’atenció al client

    Obrir-se a Internet és obrir-se al món. I no pots mostrar una porta oberta sense que hi hagi algú que estigui allí per a rebre als teus clients amb un somriure i tota la informació que necessitin. Per això, l’atenció al client és primordial. Pensa que les persones d’atenció al client són la verdadera imatge del teu negoci.

    Et recomanem que ofereixis atenció via correu electrònic i també telefònica. I això sí, si les necessitats són més grans de les pots assumir sempre pots fer ús dels xatbots per a les consultes més senzilles.

Què implica la transformació digital?

La transformació digital és un canvi en l’estructuració i organització del dia a dia d’un negoci. És la integració de les noves tecnologies en totes les àrees i departaments d’una empresa amb l’objectiu de millorar els processos, la competitivitat i augmentar la facturació i els beneficis.

Els avantatges de la digitalització són l’impuls de la cultura de la innovació en l’empresa, la millora de l’eficiència dels processos en les organitzacions, la motivació dels teus treballadors al treballar en entorns digitals que els donin l’opció al teletreball i la conciliació familiar, la capacitat de resposta ràpida en un entorn canviant, les noves oportunitats de negoci gràcies a l’anàlisi de dades, la millor experiència del client i la seva relació amb la marca i el foment del treball col·laboratiu així com la comunicació interna, la fidelització dels clients i l’awareness i la visibilitat de marca.

 

Els clients estan a internet. Els clients tenen a l’abast de les seves mans una gran quantitat de productes i serveis que poden comprar en tan sols un parell de clics. Deixaràs que la teva competència directa aconsegueixi els beneficis que podrien ser teus? Llençat a recórrer el camí de la transformació digital i deixans que a ACTIUM Digital t’ajudem a fer-ho!

 

Whitepaper Agroinsums
Compartir:

Comentaris