Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

En aquest post no t’explicarem que és SAP HANA i llestos. T’explicarem que és, per a que serveix i com et pot ajudar a guanyar diners. T’interessa, oi? Doncs segueix llegint, perquè tenim algunes coses que a dir-te que t’agradaran saber.

 

El significat de HANA

Literalment, és un “aparell analític d’alt rendiment”. SAP HANA és una base de dades innovadora, in-memory, que et permet accelerar els processos de negoci, brindar més business intelligence i simplificar l’entorn de TI en temps real a través d’un sistema d’analítica intel•ligent i àgil des del propi ERP. SAP HANA et permet competir estratègicament amb altres pimes del teu sector i anar un pas per davant de les mateixes.

 

Cronologia de SAP HANA

Quan va néixer, al 2011, SAP HANA era utilitzada per a les aplicacions analítiques amb gran quantitat de dades a processar simultàniament. Però dos anys més tard, al 2013, es va desenvolupar com a plataforma in-memory com a clau per a una nova generació d’infraestructura de TI. Al 2015 es va crear SAP S/4 HANA, integrant la lògica de la informació de l’entorn ABAP i simplificant el model de dades. Des de 2016 fins a l’actualitat s’han anat dissenyant més de 70 aplicacions específiques de SAP HANA que són independents, com per exemple: SAP Fraud Management que es va desenvolupar per a reconèixer fraus, o bé, cockpit de SAP Smart Business que es va crear com a eina d’anàlisis i generació d’informes per a generar un resum de l’estat de les factures pendents.

 

Perquè necessites SAP HANA i com t’ajudarà?

Con SAP HANA podrás eliminar la carga de tener que mantener sistemas heredados separados y datos en silos, lo que te permitirá operar en vivo y tomar decisiones de negocio en la nueva economía digital.

Amb SAP HANA podràs eliminar la càrrega de tenir que mantenir sistemes heretats separats i dades en sitges, el que et permetrà operar en viu i prendre decisions de negoci en la nova economia digital. El departament TI de la teva empresa tindrà la possibilitat d’alliberar-se de les tasques de gestió de dades i bases de dades per a focalitzar els seus esforços en innovació tecnològica. Aquesta innovadora plataforma, emmagatzema i recupera dades usades per les aplicacions. I també pot actuar com un dipòsit modern, integrant dades de múltiples fonts amb dades transaccionals en temps real per a donar informació estratègica actualitzada. SAP HANA combina una base de dades que compleix amb ACID (Atomicitat, Consistència, Aïllament i Durabilitat) amb servei d’aplicacions, analítiques d’alta velocitat i eines flexibles d’adquisició de dades en una única plataforma in-memory.

 

Beneficis de SAP HANA

Aquesta plataforma té molts beneficis, però els consultors d’Actium Digital ens han dit que aquestes que t’explicarem són les que més t’agradaran. A veure, que ens dius, tenien raó?

  1. Gestió de les bases de dades. SAP HANA processa les transaccions i les analítiques in-memory en una única copia de dades per a brindar informació estratègica en temps real a partir de dades en viu. També simplifica les operacions amb eines modernes i una base tan segura com sòlida.
  2. Incorpora visualització de dades. Les d’integració, federació i replicació.
  3. Intel•ligència analítica. Ofereix un processament de dades avançat per a dades de text, d’espai, gràfiques i en sèrie en un únic sistema. A més a més, proporciona informació estratègica profunda a través d’un poderós anàlisi predictiu i funcionalitats de capacitació per màquines.
  4. Desenvolupament d’apps. SAP HANA disposa d’eines de desenvolupament i implementació flexibles per a ajudar-lo a moderar, validar, desenvolupar i brindar aplicacions intel•ligents i modernes que s’executen al núvol on premise.
  5. Seguretat. Té un alt nivell de seguretat. Guarda les teves comunicacions, emmagatzema dades i servei sense temor. Els consistents controls de gestió d’identitat i accés, els pegats i l’encriptació els mantindrà fora de perill.  

 

Funcionalitats clau de SAP HANA

A continuació et detallem les 5 funcionalitats clau de SAP HANA:

  • Permet crear un portal senzill i molt segur per a les teves dades empresarials.
  • Accelera la informació estratègica amb un entorn de TI simplificat.
  • Intel•ligència instantània i analítiques augmentades.
  • Combinació dels sistemes OLAP i OLTP per a realitzar un processament analític i transaccional híbrid.
  • Analítiques avançades, processament de gràfics i capacitats d’ETL.

 

Tot el que t’hem estat explicant és tan sols un resum del que és aquesta potent plataforma pel teu ERP. Així que si vols més informació d’algun tema en concret o profunditzar en tots els aspectes que pot oferir-te SAP HANA només has de dir-nos-ho. Com? Doncs et donem vàries opcions:

  1. Envia’ns un correu electrònic a [email protected] . Prometem contestar als teus dubtes o consultes tan aviat com les rebem. Creu-nos, complim amb el que diem.
  2. Truca’ns al 902 109 120 i et passarem amb un dels nostres consultors/es experts/es. Som un gran equip, així que sempre estem disponibles per a tu.

T’animes a conèixer-nos?

Whitepaper Agroinsums

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada