Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Segur que hauràs llegit i escoltat moltes vegades les paraules transformació digital. I és que avui en dia, és un dels canvis a nivell mundial més importants per a les grans empreses i les pimes. Però... saps què és realment la famosa transformació digital i quin tipus de canvis, funcionalitats i beneficis implica?

 

Significat de transformació digital

Es podria dir, que la transformació digital és un canvi que necessiten fer totes les empreses per a obtenir beneficis tant econòmics com de recursos i personal, reorganitzant el seu negoci i els departaments amb la implementació de les noves tecnologies. És a dir, es tracta d’un procés que adopta les noves oportunitats de negoci que sorgeixen gràcies a la tecnologia (ja sigui Big Data, Cloud, IoT, Mobilitat, Business Intelligence, IA, ...).

La transformació digital està instaurant-se en les decisions més importants de les empreses, degut a que la tecnologia ha passat de ser una eina a ser la base del nucli de presa de decisions estratègiques empresarials.

El que s’aconsegueix amb la transformació digital és automatitzar processos, minimitzar costos i maximitzar l’eficiència. A que et sembla interessant? Doncs segur que et preguntaràs : i perquè en la meva empresa encara no sha aplicat aquest canvi?. Doncs segurament perquè no saben com fer-ho, però... per a això estem nosaltres!

A ACTIUM Digital oferim serveis de consultoria i som especialistes en noves tecnologies i en acompanyar a recórrer, a clients com tu, el camí cap a la transformació digital. La transformació digital és un procés disruptiu, ho sabem, però la seva implantació ha de ser personalitzada i adequada al ritme de cada empresa perquè sorgeixi de la manera més natural i no causi estrès, incidències o problemes, en l’equip de treball.

La transformació digital no es basa només en tenir una web i publicar a les xarxes socials.

La transformació digital va molt més enllà, és una peça clau en la que els talents digitals són els protagonistes.

 

Avantatges de la transformació digital

La transformació digital avui en dia ja no és una opció, és una obligació si desitges competir en el mercat. Però el millor, és que t’aporta molts avantatges. No les coneixes? Te n’expliquem algunes!

  • Millor comunicació amb els teus clients: la transformació digital d’una empresa la posiciona al mateix nivell de digitalització que els seus clients. Aquest fet permet ampliar els canals de comunicació per a facilitar el feedback.
  • Impulsa la cultura de la innovació en l’empresa: tot l’equip es sentirà més proactiu i capaç dinnovar de manera més ràpida i optimista.
  • Redueix costos: de temps, de recursos, econòmics, etc.
  • Fomenta el treball col·laboratiu i la comunicació interna: aconseguint que els treballadors siguin més feliços, tinguin menys estrès i siguin més productius.
  • Personal qualificat: la transformació digital obligarà a la teva empresa a reclutar a treballadors amb bones competències digitals.
  • Anàlisi exhaustiu de dades que ni sabies que tenies: amb eines de Business Intelligence pots descobrir informació que pot ajudar-te a avançar a la teva competència i disposar dinformació molt valuosa.

 

Com l'equip d'ACTIUM Digital pot ajudar a la teva empresa?

A ACTIUM Digital, som experts en la digitalització de les empreses i tenim tots els recursos per a ajudar a la teva empresa en el procés de transformació digital:

 

  • Web i eCommerce: si no estàs a internet, no existeixes. Tot i que sembli una afirmació una mica brusca, és la realitat. Avui en dia la teva competència està a internet, ja sigui amb una web o bé amb una botiga online. Deixaràs que tinguin més visibilitat que la teva empresa? Utilitza la teva web amb fins de negoci o comercials!

Si confies en nosaltres desenvoluparem una web o un eCommerce totalment enfocat al negoci, però acompanyat d’un disseny atractiu disseny que t’ajudi a millorar la visibilitat de la teva marca. I això ho farem tenint en compte l’usabilitat i la mobilitat perquè l’experiència d’usuari sigui la millor. I per suposat, de la ciberseguretat no tens ni que preocupar-te, ja que treballem amb les tecnologies més segures del mercat: Plone, Drupal i Magento.

No vens al client final, sinó a distribuïdors? En aquest cas el que necessites és un eCommerce B2B amb tecnologia Magento, la plataforma d’eCommerce favorita de les grans marques.

 

  • ERP: com gestiones tots els departaments de la teva empresa? I l’stock i els enviaments? Tens centralitzades totes les dades i les mètriques? Amb el software ERP SAP Business One podràs gestionar des d’una única plataforma totes les dades del teu negoci. Aquesta, et permetrà prendre decisions empresarials de manera ràpida i efectiva per a reconduir el negoci i obtenir majors beneficis i menors pèrdues econòmiques.

A més a més, a ACTIUM Digital som SAP Partners. I saps que vol dir això? Doncs que disposem d’un gran equip format per professionals amb més de 15 anys d’experiència. Per tant, si la teva companyia té algunes necessitats molt especifiques que SAP Business One no inclou de bones a primeres no t’has de preocupar per res.  I és que el nostre equip pot desenvolupar els mòduls que millor s’adaptin al teu negoci per a facilitar el teu dia a dia.

 

  • Productivitat interna: perquè els membres del teu equip puguin treballar de manera organitzada, complint amb els terminis fixats i amb una gestió intel·ligent, recomanem que utilitzis un Gestor d’Expedients i Documents.

I òbviament, perquè puguin consultar totes les informacions sobre recursos humans (com ara nòmines, calendari de vacances, documentació, ...), noticies de la pròpia empresa (noves sedes, nous clients importants, telèfons i contactes, ...) i altres informacions d’ús comú, el millor és una intranet corporativa.

 

  • Mobilitat: confessa-ho! Si, sabem que tu també utilitzes el teu smartphone com una extensió més del teu cos. I és que encara que ens resistim... els telèfons mòbils s’han convertit en un element imprescindible al que som addictes.

Doncs igual que nosaltres, als teus clients els passa el mateix. Per això, t’oferim l’oportunitat d’apropar-te a ells i facilitar-los que duguin a terme una conversió amb una aplicació mòbil a la que puguin accedir quan vulguin i des de qualsevol lloc.

 

  • Business Intelligence: el BI és una eina que si la saps usar bé pot donar-te les claus per a augmentar els teus beneficis de manera significativa. Bàsicament el Business Intelligence és l’habilitat de transformar les dades en informació, i la informació en coneixement, de manera que es pugui optimitzar el procés de presa de decisions en els negocis.

A ACTIUM Digital t’oferim que implantis la millor eina d’analítica guiada, Qlik Sense. Essencial en un pla de transformació digital!

 

  • Infraestructura i seguretat: dins del camí cap a la digitalització, la ciberseguretat és un dels temes que més preocupen als directius. I és totalment lògic. Per això, treballem amb servidors i programes completament segurs que impedeixen que les dades del teu negoci puguin ser hackejades o crackejades.

 

  • Màrqueting digital: et sonen les sigles SEO, SEM O SMM? Són les estratègies de les que es fonamenta el màrqueting digital per aconseguir bons resultats en branding i en vendes.

Bàsicament, amb un bon pla d’optimització i de xarxes socials, ja sigui gratuït o de pagament, podràs aconseguir redirigir grans quantitats d’usuaris a la teva pàgina web per aconseguir fidelitzar-los i convertir-los en clients.

 

  • Innovació: IoT i AI. Aquestes sigles són les més rellevants del moment en el món de la transformació digital. I... què signifiquen?

IoT (Internet of Things, o el que és el mateix, l’Internet de les coses) el formen tots aquells dispositius que tenen la capacitat de connectar-se a internet. Per exemple, l’Smart TV que déus tenir a casa teva, els assistents de veu com Google Home o les persianes i les llums que pots controlar des del teu smartphone.

I la AI? La intel·ligència artificial és la simulació de processos per a assimilar-se a la intel·ligència humana. És la capacitat de les màquines, per aprendre dels errors i de la recurrència. Per exemple, el teu mòbil es desbloqueja amb la teva empremta dactilar? Si la resposta es si, hem de dir-te que el teu smartphone utilitza intel·ligència artificial.

 

En conclusió, la transformació digital és un conjunt de canvis en tecnologies, estratègies de negoci i reorganització de departaments i estructura d’empresa per aconseguir que l’empresa i els seus treballadors siguin completament digitals per obtenir una major eficiència, rendibilitat i eficàcia.

Deixa que t’acompanyem en la transformació digital de la teva empresa!

Whitepaper Agroinsums

 

Compartir:

Comentaris