Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Qlik NPrinting és una plataforma que permet la creació d’informes amb les dades obtingudes a Qlik Sense, l’eina de Business Intelligence sense límits, i ho fa de manera ràpida i àgil i permet distribuir-los directament o publicar-los en diversos canals d’entrega.

Els informes que es generen amb Qlik NPrinting es poden distribuir en horaris personalitzats o quan es compleixin determinades condicions.

Amb Qlik NPrinting és possible programar, generar i proporcionar informes personalitzats a través del correu electrònic, d’una web, d’un directori corporatiu com una intranet, del portal NewsStand de QlikNPrinting o del mateix centre de control de Qlik Sense. Els informes finals que genera Qlik NPrinting són arxius estàtics que contenen còpies de dades originals de Qlik Sense.

 

Avantatges de Qlik NPrinting

Al tractar-se d’una solució pensada per a automatitzar gestions, estalviar temps i oferir la informació exportada d’una plataforma de Business Intelligence, és sens dubte, una eina amb molts beneficis. A continuació, t’enumerem els més rellevants:

  • Crear informes ràpida i fàcilment: amb eines de drag & drop perquè només hagis d’arrastrar i soltar les taules, els gràfics i els objectes.
  • Presentació impecable: crea informes de qualitat professional amb disseny avançats de la biblioteca PixelPerfect.
  • Immediatesa: genera informes directament des de les aplicacions d’anàlisis per a transferir al moment la informació a un format portàtil per a compartir. Pots enviar els informes quan necessitis amb la distribució programada a través d’una varietat de canals.
  • Analítica col·laborativa: escalabilitat multi-motor, seguretat empresarial millorada i subprocessos múltiples per a tots els anàlisis i informes.
  • Desenvolupament basat en la web: accedeix a la plataforma des de qualsevol dispositiu sense necessitat d’instal·lar res, gestiona-ho tot a través del portal de subscripció online des d’on podràs veure, descarregar, arxivar i subscriure’t a informes.
  • Plena integració amb Microsoft Office: informes en píxels i HTML, llestos per a publicar-se. Disponibles en formats de Microsoft Office com PowerPoint, Excel o Word.
  • Seguretat: basada en rols a nivell d’app per a administradors, desenvolupadors i destinataris. Permet l’assignació de múltiples rols a un sol usuari i la personalització dels perfils amb alta granularitat utilitzant una àmplia gamma de permisos.

Mira aquest vídeo per a descobrir el funcionament de Qlik NPrinting i saber més sobre l’eina de creació d’informes intel·ligent per a les dades obtingudes amb Business Intelligence.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/Z5dusmLj3tY.jpg?itok=wPccjJVJ","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=Z5dusmLj3tY&ab_channel=QlikHelp","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Adaptable, autoplaying)."]}

 

Perquè escollir Qlik Sense i Qlik NPriting?

Si busques una eina de Business Intelligence per a analitzar i explorar les dades del teu negoci et recomanem Qlik Sense perquè és la plataforma més potent de BI, ja que permet una analítica avançada de manera intuïtiva i sense límits. I a més a més, ofereix un avantatge competitiu i amb Qlik NPrinting podràs obtenir tota la informació de Qlik Sense en informes de manera immediata i en qualsevol format.

Tant Qlik Sense com Qlik NPrinting són dues plataformes dissenyades i creades per a la mobilitat dels treballadors, ofereixen informació en temps real des de qualsevol dispositiu, permeten una flexibilitat il·limitada d’exploració i són modulars i escalables perquè vagin creixent a mesura que també ho faci el teu negoci.

Et convidem a conèixer de més a prop Qlik Sense en aquest enllaç i si vols indagar sobre el seu motor associatiu, el qual et permet descobrir informació i coneixements que altres eines de Business Intelligence basades en consultes no aconsegueixen captar, clica aquí per a llegir el post “Què és el motor associatiu de Qlik Sense?”.

 

A ACTIUM Digital, com a experts en tecnologia per a la transformació digital de les empreses, podem ajudar-te a disposar de Qlik NPrinting junt a Qlik Sense i a obtenir, així, els informes de la teva analítica de Business Intelligence de la forma més fàcil i completa. Sol·licita més informació aquí.

 

Whitepaper Agroinsums

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada