Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

El passat 23 i 24 de novembre es va celebrar la tercera edició de la HackEPS, a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, organitzada per l’associació LleidaHack, amb un gran èxit de participació.

En aquesta ocasió, l’equip d’ACTIUM Digital, vam aconseguir atreure a 14 equips per a participar en el nostre enigmàtic repte. I ens vam quedar molt sorpresos al veure que 7 d’aquests aconseguissin arribar fins a l’última etapa, ja que no era gens fàcil.

Enhorabona a tots, sou uns cracks!

 

En què va consistir la #HackEPS2019?

La HackEPS és un hackathon (paraula que prové de la contracció de hacker i marató, conegut també com a hackday, hackfest o codefest) en el que durant 24 hores seguides, 110 joves informàtics, agrupats per equips, es van tancar a l’edifici de l’EPS de la UdL per a intentar superar els diferents reptes proposats per les cinc empreses participants: des de misterioses encriptacions a desafiaments d’intel·ligència artificial, a escollir, en una competició única.

A primera hora, just després de fer el check-in, va tenir lloc la cerimònia, d’inauguració en la que les diferents empreses van explicar els seus reptes als equips perquè aquests poguessin escollir en quin participar.

 

Nuestros compañeros Marc y Alba presentado el reto de ACTIUM Digital

Els nostres companys Marc i Alba presentant el repte.

 

Al llarg de la hackathon, els equips van rebre pistes que els van ajudar a desencallar-se i tenir qualsevol tipus de suport a través del sistema de missatgeria instantani Slack, així com en xarxes socials. I per a lidiar amb l’estrès i els nervis, l’organització es va encarregar d’endolcir la tarda amb xocolata calenta i altres snacks durant la nit.

Los organizadores de LleidaHack repartieron chocolate, snacks y comida

Foto de LleidaHack

La #HackEPS2019 fou un esdeveniment intens, en els que alguns es va ingeniar les maneres més originals per a descansar entre repte i repte, i altres, van apurar fins a l’últim minuts per a acabar els desafiaments.             

 

Momentos para descansar y momentos de nervios

 Foto esquerra de LleidaHack: descansant en qualsevol lloc / Foto dreta: lluitant fins a l'últim minut.

Passades les 24 hores, tots els grups van tenir la possibilitat de presentar les seves propostes davant del jurat de les empreses. Pel jurat d’ACTIUM Digital fou molt difícil prendre la decisió, ja que els 7 grups que van aconseguir arribar fins a l’última etapa van fer una gran feina. Però finalment, es va decidir premiar a l’equip que va aconseguir donar amb la resposta exacta al misteri del crim tot i no ser els primers en acabar.

Ceremonia de clausura

L'equip guanyador junt a l'equip d'ACTIUM Digital en la cerimònia de clausura

L’entrega dels premis tindrà lloc durant les pròximes setmanes a les oficines d’ACTIUM Digital a Lleida. Us informarem de tot a les nostres xarxes socials!

La HackEPS d’aquest any fou una gran ocasió per a conèixer a nous talents i per a passar-ho en gran amb la passió que ens motiva a treballar en el sector de la transformació digital.

Volem aprofitar per agrair a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida per cedir les seves instal·lacions i per recolzar a l’organització d’un esdeveniment d’aquestes dimensions. I per suposat, a l’associació LleidaHack, per organitza-ho de manera altruista i cuidar als participants durant tot el cap de setmana.

Esperem poder tornar a participar el pròxim any i proposar reptes encara més divertits, misteriosos i curiosos que els d’aquesta edició! Ens veurem allí?

Calendari eCommerce 2021

 

Compartir:

Comentaris