Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

El 16 de juliol del 2020 es va obrir la convocatòria “Ajuts de cupons a la competitivitat empresarial per l’any 2020” d’ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, la qual, compta amb 7 seus repartides pel territori català.

En total, i gràcies al pressupost disponible per ACCIÓ, que s’especifica a la Llei 4/2020, del 29 d’abril, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2020, s’han destinat 925.809,72 euros que s’han repartit a un total de 92 empreses.

Aquests ajuts s’han atorgat segons les condicions que estableix el Reglament (UE) núm. 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l’aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea a les ajudes de minimis (són aquelles concedides pels Estats membres de la Unió Europea per un import inferior a 200.000 euros).

 

Tipus de projectes subvencionats

Els ajuts del 2020 han estat dirigits a projectes de tot tipus: des de projectes complets de transformació digital, passant per plataformes IoT, creacions de nous eCommerce, eines de digitalització, implantacions de robots, ciberseguretat, estudis i anàlisis, impressió 3D, ...etc. I és que la transformació digital està a l’ordre del dia i les empreses no es volen quedar enrere!

 

La nova convocatòria dels Ajuts de cupons a la competitivitat empresarial per a l’any 2021, ja està programada per iniciar-se el 6 d'abril. Si desitges informació sobre el procés i com fer la sol·licitud d'aquesta nova convocatòria fes clic aquí.

Si vols informació sobre les nostres solucions de transformació digital, escriu-nos a [email protected] i un dels nostres consultors especialistes en transformació digital et mantindrà al corrent de tota la informació.

Compartir:

Comentaris