Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Ens alegra comunicar que enguany, ACTIUM Digital by SEMIC, s'ha convertit en el nou Patrocinador Tecnològic del Club Tennis Lleida, una entitat referent en el món de l'esport amb més de 100 anys d'història i esperit innovador i transformador.

 

Club Tennis Lleida, entitat esportiva reconeguda

Fundat al 1916 en una pista pròxima a la plaça Ricardo Viñes de la capital lleidatana, El Club Tennis Lleida, s'ha convertit en un gran club esportiu i social que organitza competicions a nivell local, regional, nacional i internacional.

Les seves instal•lacions, situades ara a la Partida Boixadors compta amb tretze pistes de terra, tres pistes de greenset, vuit pistes de pàdel, una pista d'esquaix, una pista de frontó, un gimnàs, dues saunes, dos spas, tres piscines, una zona infantil amb zona de jocs, zona enjardinada, vestuaris i un restaurant.

Instalaciones Club Tennis Lleida

 

Redisseny de la web del Club Tennis Lleida;

Ens complau anunciar que a l'equip d’ACTIUM Digital estem treballant en el redisseny de la web del Club Tennis Lleida per a proporcionar-los una nova web moderna, ràpida i segura per a renovar la seva imatge online.                                                                                                                                                                               

ACTIUM Digital patrocinador tecnológico del CT Lleida

Molt aviat podràs navegar per la nova pàgina web del Club Tennis Lleida amb un disseny elegant i net,Dissenyada i desenvolupada per a oferir una excel•lent i millorada experiència d'usuari, ja que es tindrà en compte que l'accés i la lectura de continguts es pugui realitzar des de múltiples dispositius i que l'estructura de seccions sigui clara i concisa.

A nivell de màrqueting inicial es treballarà el SEO tècnic, el rendiment i l'optimització dels temps de càrrega, el codi i estructura de programació òptima, l'optimització de la pàgina web a través de Google Page Speed, la configuració del compte de Google Web Màster Tools, la configuració de la pàgina d'error 404 i els metatags.

 

Una web segura pel Club Tennis Lleida

Per a crear una pàgina web segura es treballarà amb un desenvolupament segur i bones pràctiques:

  • Atacs cross site scripting (XSS).
  • Control en la pujada de fitxers.
  • Manipulació en el costat del client.
  • Cross-site request forgery (CSRF).
  • Injecció SQL.
  • Dades encriptades (contrasenyes, etc).
  • Mesures de seguretat en el hosting.
  • Certificat HTTPS.
  • Configuració de CloudFlare.
  • Mitigració d'atacs DDoS.
  • CDN (Xarxa de lliurament de contingut global).
  • Seguretat millorada amb l'ús d'un WAF (Web Application Firewall).
  • Optimitzacions automàtiques i transparents (codi HTML, Javascript i imatges).
  • Optimització a múltiples dispositius.
  • Cache optimitzada.

 

A l'equip d’ACTIUM Digital som experts en disseny i desenvolupament web

A ACTIUM Digital by SEMIC comptem amb un equip de professionals experts en el disseny i desenvolupament de solucions per a la transformació digital de les empreses.

Treballem amb les tecnologies més capdavanteres per a oferir-te el millor servei possible. Pel disseny i desenvolupament de pàgines web treballem amb els CMS Liferay, Plone i Drupal. Aquestes tres tecnologies ens permeten ajudar les empreses a complir amb els seus objectius de negoci i crear pàgines web pensades en oferir bones experiències d'usuari que facilitin les conversions.

Quina és la nostra metodologia? Primer ens reunim amb l'empresa per a conèixer les seves necessitats, preocupacions i objectius; a continuació realitzem un disseny exclusiu i el passem a l'equip de desenvolupament; a continuació realitzem l'optimització SEO per a tenir un bon posicionament digital; i finalment oferim formació a l'equip que hagi de treballar en la gestió del CMS i suport telefònic i digital.

 

¿Vols saber com impulsar la pàgina web de la teva empresa? Posa't en contacte amb el nostre equip i t'assessorarem en la conceptualització i creació d'una nova pàgina web, que s'adaptarà a les necessitats del teu negoci.

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada