Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Si coneixes SAP Business One, l'ERP líder mundialment per a PIMES, segurament en alguna ocasió hauràs sentit o llegit alguns dels següents mites i t'interessarà saber per què són falsos.

A ACTIUM Digital by SEMIC creiem que és important adaptar la informació dels productes tecnològics a les millores, innovació i adaptacions de les noves tecnologies perquè el procés d'adquisició d'ERP i una altra programari o tecnologia, sigui la més encertada per a cada negoci.

A continuació, t'expliquem per què són falsos els següents mites sobre SAP Business One:

1. SAP Business One és un software de gestió empresarial difícil d'utilitzar

Comencem per un dels mites més erronis i que més preocupa a les empreses que estan considerant implantar un nou ERP. De fet, aquesta creença és genèrica en tota mena de programari empresarial pel fet que continuem recordant aquestes interfícies complexes, sobrecarregades i poc usables.

No obstant això, en els últims anys l'experiència d'usuari s'ha posicionat com un dels pilars fonamentals en les evolucions i millores de SAP Business One, perquè el més d'1 milió d'usuaris, en més de 170 països i en 28 llengües, puguin treballar de la forma més simple, agradable i àgil.

En la nova versió, SAP Business One 10.0, es compta amb una interfície renovada, amigable perquè la navegació sigui intuïtiva i senzilla per a tota mena de perfils empresarials, no sols tècnics especialitzats. Pots descobrir més sobre l'experiència d'usuari en SAP Business One en aquest vídeo:

 

 

2. SAP Business One és un ERP només per a empreses grans

Totalment erroni! Aquest mite és pel fet que algunes de les empreses més potents del món (BMW, Citrix, Coca-Cola, Samsung, DHL, Ford Motor Company, Airbus, Walmart...) han confiat a SAP. 

Però és important ressaltar que l'empresa SAP disposa d'un porfoli de productes específics per als diferents tipus d'empreses; amb SAP S/4 com a ERP estrella per a les grans empreses i multinacionals, i SAP Business One com l'ERP líder mundialment per a petites i mitjanes empreses.

SAP Business One és el resultat d'aportar tota l'experiència de SAP de més de 40 anys creant programari de gestió d'empreses en la creació d'un ERP específicament dissenyat pensant en les necessitats, preocupacions i capacitats de les PIMES:

  • Facilitat de gestió.
  • Flexibilitat i ús intuïtiu. 
  • Ràpida adaptació als canvis del negoci.
  • Temps d'implantació reduïts.
  • Cost d'implantació reduït. 
  • Amb la innovació que apliquen les grans empreses.

L'èxit de SAP Business One és indiscutible, posicionant-se com l'ERP líder mundialment, i dels més de 400.000 clients de SAP, el 80% són PIMES.

Sabem que et pot sorprendre! T'ho explica amb aquest vídeo, Juan Pérez - Product Manager de SAP Espanya:


3. SAP Business One és lent d'implementar

De nou, fals! Tot i que segur que algun cop has escoltat que el procés d'implementació d'un ERP és de 6 mesos a 2 anys, però de nou confonem la implementació d'un ERP per a una multinacional (que té una complexitat i duració molt més elevada), amb la implantació d'un ERP en una PIME. 

SAP Business One destaca per la seva flexibilitat i per facilitar una implementació ràpida i senzilla: pot estar en ple funcionament en poques setmanas o mesos.

Per tant, quant dura la implementación de SAP Business One?

No existeix una duración estàndar. En cada projecte la duració variarà en funció de les particularitats i necessitats específiques de cada empresa:

  • Implantació al núvol Vs On Premise.
  • Nombre d'usuaris.
  • Tipus de llicències i funcionalitats.
  • Integracions a desenvolupar.
  • Complements i Add-Ons a integrar.
  • Nombre de filials.
  • I més requeriments que analitzen els nostres consultors/es.

Com a conclusió a aquest mite: l'ERP és el cor d'una empresa, i la implementació de SAP Business One suposa una transformació i renovació en la gestió de qualsevol negoci per a adaptar-lo a les noves tecnologies. Aquest procés de canvi marcarà l'èxit del nou ERP i de la nova gestió de la teva empresa.  

Per aquest motiu no serà un procés immediat, però tampoc lent de 6 mesos a 2 anys. 

 

4. SAP Business One requereix molts treballadors per a funcionar correctament

Ho desmentim! La creença que SAP Business One és tan sols per a empreses de cents de treballadors és totalment falsa. 

Com hem comentat anteriorment, SAP Business One és un ERP que ha estat creat pensant en petites i mitjanes empreses, fent possible una gestió integral, intel·ligent i integrada de qualsevol negoci independentment del nombre de treballadors.  

Un dels nostres casos d'èxit, amb menys de 30 treballadors, ens explica els beneficis que els ha aportat SAP Business One:

Amb SAP Business One hem unificat tota la gestió de diferents àrees de negoci en una base de dades única, guanyant en eficàcia i flexibilitat en els serveis als nostres clients.  
Jaume Marrades, Director Financer a Cucurull Pascual.

 

5. SAP Business One és un ERP car per a una PIME

I arribem al mite per excel·lència! Una de les principals preocupacions en la consideració d'un nou ERP és la inversió a realitzar i molts tenen l'errònea creença que SAP Business One té un preu entre 500.000 € i 2 M €. 

Davant aquest mite, l'únic que podem dir-te és: ET SORPRENDRÀ EL PREU DE SAP BUSINESS ONE A LA TEVA EMPRESA!

El preu de cada projecte d'implementació de SAP Business One és específic per a cada projecte en funció de variables com els serveis de consultoria i implantació, desenvolupaments a mida, complements i Add-Ons... 

T'animem a reservar una avaluació empresarial personalitzada gratuïta perquè descobreixis el preu ajustat de SAP Business One en aquest formulari.

SAP Business One un ERP para pymes

 

Conclusió sobre els 5 mites

En conclusió, els mites de SAP Business One són totalment falsos.

I si analitzem perquè s'han creat aquestes falses creences, segurament les principals causes siguin:  

  • Confusió SAP S/4 vs SAP Business One
    Pràcticament tots aquests mites es deuen a la creença que tots els productes de SAP són per a grans empreses i requereixen una alta inversió. Però com ja hem comentat: SAP Business One ha estat dissenyat per a les necessitats, preocupacions i capacitats de les PIMES.  
  • Creences desfasades:
    Hem vist també que alguns mites són degut al desconeixement de totes les innovacions i millores tecnològiques que s'han aplicat sobre SAP Business One en els últims anys. Es tracta d'un ERP innovador, amigable i flexible. 

Esperem haver resolt els teus dubtes, però si tot i així se te n'ha quedat alguna al tinter i vols sortir completament de dubtes, t'animem a que contactis amb el nostre equip perquè un/a especialista en SAP Business One es posi en contacte amb tu i t'ajudi a resoldre les inquietuds.  

Y si vols, una mica més sobre SAP Business One

Aa que ja coneixes els mites sobre SAP Business One, et volem explicar algunes de les principals funcionalitats de SAP Business One a la teva empresa.

Controla la teva gestió financera:

SAP Business One proporciona una completa gamma d'eines per a ajudar-te a gestionar i optimitzar les operacions financeres. Automatitza tasques comptables quotidianes, com per exemple realitzar el manteniment de les entrades del llibre major diari, realitzar el càlcul d'impostos o permetre les transaccionis multidivisa. Amb SAP Business One pots dur a terme totes les activitats bancàries empresarials, inclòs el processament de pagaments i extractes bancaris, així com la conciliació de comptes. I alhora, pots gestionar el flux de caixa, realitzar un seguiment dels pressupostos i comparar les dades reals amb els planificats per a comprovar l'estat del teu negoci en qualsevol moment.

Crea una base sòlida de clientes:

Gestiona el procés integral de vendes i el cicle de vida dels clients: des del contacte inicial fins a la venda final, sense oblidar el posterior servei i suport de vendes. Emmagatzema les seves dades en un únic lloc i crea informes detallats. Converteix a clients potencials en clients reals per a augmentar les vendes i la rendibilitat.

Optimitza les compres i vendes per a augmentar els marges:

SAP Business One facilita la gestió de tot el cicle de control de compres i inventari: des de l'aprovisionament, la gestió de dades mestres, la integració de comptes i magatzem, la gestió de factures de proveïdors i la generació d'informes de manera senzilla i actualitzada.

SAP Business One

 

Distribueix i controla l'inventari:

Tenir la informació del teu inventari actualitzada en tot moment és essencial i SAP Business One ho sap. Per això, amb aquest ERP pots conèixer informació detallada sobre enviaments d'entrada i sortida, inventaris i ubicacions d'articles. Valora l'inventari mitjançant el càlcul de costos estàndard, la mitjana variable i el mètode FIFO, entre altres, supervisa els nivells d'estoc i fes un seguiment de les transferències en temps real.

Visualitza el negoci amb més claredat gràcies a la intel·ligència artificial:

Amb la tecnologia In-Memory de SAP Hana es poden obtenir informes en temps real i predefinir quadres de comandament, així com eines de productivitat per a donar suport a la presa de decisions.

Capacitar al teu equip per a prendre decisions intel·ligents de forma ràpida gràcies a les anàlisis i informes:  

La plataforma SAP et permet tenir una visió en temps real del teu negoci i promou l'explotació de totes les teves dades per a ajudar-te en la presa de decisions. 

 

Aquests són alguns dels beneficis de SAP Business One per a la teva empresa, però si desitges conèixe'n més, no dubtes en descarregar la fulla de producte o contactar amb el nostre equip especialista. 

 

Esperem que aquest escrit sigui del teu interès! 

 

Compartir:

Comentaris


Solució relacionada