Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

Descarregar catàleg - eCommerce:

Escriu les teves dades de contacte i t'enviarem per email el catàleg en PDF

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Una DEMO sense compromís de eCommerce:

Deixa'ns les teves dades de contacte i un dels nostres consultors especialistes es posarà en contacte amb tu per a posar data per a la DEMO.

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Descarregar els nostres catàlegs i l'enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, inclús per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]. Informació Addicional : Pot ampliar la informació a l'enllaç d' Avisos Legals .

 

Accepto rebre informació comercial, inclús per mitjans electrònics

Per què m'hauria de plantejar tenir el meu propi eCommerce?

Consolida el teu negoci i canals de venda en el món digital amb una plataforma eCommerce 360º

Una experiència exclusiva dissenyada pel teu negoci i clients

Ofereix una experiència que ha estat dissenyada a mida per impulsar les vendes del teu negoci.

Integra tots els teus canals de venda amb el teu software de gestió ERP

Unifica tots els teus canals de venda i el teu sistema ERP, automatitzant la gestió de les compres, productes i stocks en temps real.

T’assessorem en tots els punts clau de la implantació

Confia en nosaltres per a conèixer els desafiaments del teu projecte eCommerce i saber com afrontar-los.

Plataforma eCommerce para tu negocio

Vols saber com maximitzar els resultats de la teva plataforma d’eCommerce B2C?

Tots poden tenir un eCommerce, però no tots tenen resultats. Deixa que el nostre equip especialista et mostri com garantir l’èxit del teu eCommerce.

Funcionalitats i característiques

El que estàs buscant per a la teva botiga online

Desenvolupament d'eCommerce B2C

A ACTIUM DIGITAL, entenem que llançar un eCommerce B2C reeixit no és només qüestió de tenir una plataforma en línia. És sobre crear una experiència de compra única i atractiva que impulsi les vendes i fomenti la lleialtat del client. Amb el nostre equip d'experts en desenvolupament d'eCommerce, som aquí per ajudar-te a cada pas del camí.

Des del disseny inicial fins a la implementació i més enllà, ens comprometem a treballar estretament amb tu per crear una botiga online que no només reflecteixi la identitat de la teva marca, sinó que també impulsi el compromís de l'usuari i converteixi visitants en clients. Utilitzant les últimes tecnologies i pràctiques de disseny centrades a l'usuari, garantim una experiència de compra intuïtiva i sense complicacions per als teus clients.

A més, el nostre enfocament personalitzat significa que no només proporcionem una solució genèrica, sinó que adaptem cada aspecte del teu eCommerce per satisfer les necessitats específiques del teu negoci i la teva audiència objectiu. Ja sigui que necessitis integracions de pagament segures, una gestió eficient d'inventari o estratègies de màrqueting digital efectives, som aquí per fer que la teva visió es converteixi en realitat.

Per al desenvolupament del teu eCommerce B2C, obtindràs una col·laboració transparent, resultats d'alta qualitat i un equip dedicat que es compromet a assolir els teus objectius comercials. Permeteu-nos ser el vostre soci en el viatge cap a l'èxit en el comerç electrònic!"

Desenvolupament d'eCommerce B2B

Comprenem que l'eCommerce B2B presenta desafiaments únics que requereixen solucions personalitzades i escalables. Des de la gestió de comptes corporatius fins a la integració de sistemes complexos, som aquí per simplificar el procés i maximitzar el potencial del teu eCommerce B2B.

El nostre enfocament centrat en el client vol dir que ens submergim en la comprensió de les teves necessitats comercials específiques i les dels teus clients empresarials. Ja sigui que necessitis una plataforma robusta per gestionar comandes a granel, preus esglaonats basats en volums de compra o eines de personalització per a clients corporatius, ens comprometem a desenvolupar una solució que s'adapti perfectament al teu model de negoci ia les expectatives dels teus clients.

A més, la nostra experiència en integració de sistemes ens permet connectar el teu eCommerce B2B amb altres sistemes empresarials, com ara ERPs o CRMs, per a una gestió eficient de dades i processos comercials automatitzats. Això no només millora la productivitat i redueix els errors, sinó que també proporciona una visió integral de les operacions comercials per a una presa de decisions més informada.

Per al desenvolupament del teu eCommerce B2B, pots esperar una solució personalitzada, escalable i orientada a resultats que t'ajudi a optimitzar les operacions comercials ia impulsar el creixement de la teva empresa. Permet-nos ser el teu soci en el camí cap a lèxit en el comerç electrònic B2B!

Estratègia de màrqueting

A ACTIUM Digital entenem que l'èxit del teu eCommerce no només depèn de tenir una excel·lent plataforma en línia, sinó també d'implementar una estratègia de màrqueting efectiva que atregui trànsit, converteixi visitants en clients i fomenti la lleialtat del client a llarg termini. Amb el nostre equip d'experts en màrqueting digital, som aquí per potenciar la teva presència en línia i maximitzar el rendiment del teu eCommerce.

Des de l'optimització de motors de cerca (SEO) fins a la publicitat a les xarxes socials i més enllà, ens comprometem a desenvolupar una estratègia integral de màrqueting que s'adapti als teus objectius comercials ia les necessitats de la teva audiència. Utilitzant anàlisis de dades i tècniques de segmentació avançades, podem identificar les oportunitats més rellevants i rendibles per al teu eCommerce i optimitzar contínuament les nostres estratègies per obtenir els millors resultats.

A més, la nostra experiència en màrqueting de continguts ens permet crear contingut rellevant i atractiu que ressoni amb la teva audiència i construeixi una connexió significativa amb la teva marca. Ja sigui a través de blocs, vídeos, infografies o altres formats de contingut, estem compromesos a explicar la història de la teva marca de manera convincent i atractiva, ia establir el teu eCommerce com una autoritat a la teva indústria.

Metodologia

Un camí cap a l'èxit

CONCEPCIÓ

Durant la fase de concepció, ens submergim en una exhaustiva diagnosi de requeriments per comprendre a fons les teves necessitats i expectatives. Aquest procés ens permet definir una proposta detallada que inclou pressupost, calendari, fites i abast del projecte.

Així, establim una base sòlida per dur a terme una planificació precisa i garantir lèxit en lexecució de cada etapa del projecte.

ELABORACIÓ

Dins la fase d'elaboració, implementem la solució estàndard assegurant una instal·lació sense contratemps. Proporcionem formació completa per garantir una transició sense problemes. Durant aquesta etapa, ens enfoquem en el disseny personalitzat de la solució per adaptar-la a les necessitats específiques. Com a part del nostre compromís, lliurem documentació detallada que inclou material de formació, manuals i anàlisis tècniques per donar suport a l'ús efectiu de la solució per part del teu equip.

CONSTRUCCIÓ

Dins la fase de construcció, ens dediquem al desenvolupament meticulós de solucions personalitzades i duem a terme proves exhaustives per garantir el seu funcionament òptim.

A més, proporcionem formació específica per implementar aquestes millores, assegurant que el teu equip estigui plenament capacitat per aprofitar al màxim les noves funcionalitats.

TRANSICIÓ

A la fase de transició, ens assegurem que el projecte s'iniciï de manera efectiva, gestionant el procés d'arrencada amb atenció meticulosa.

A més, proporcionem un suport continu i personalitzat per garantir una transició sense problemes i maximitzar el rendiment de la solució implementada. Estem compromesos a estar al teu costat a cada pas del camí, brindant-te la tranquil·litat i confiança que necessites per assolir l'èxit.